Decembrie 15, 2023
Penelope Cruz, fabuloasă la 49 de ani. A fost aflat secretul siluetei sale adolescentine
Frumoasa brunetă a participat la premiera Ferrari din L.A. și a încântat asistența încă o dată cu silueta sa impecabilă, într-o rochie lungă, florală, mai degrabă estivală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este atât de frumoasă, încât ne este greu să credem că are 49 de ani.

Deși va împlini la anul, în aprilie, 50 de ani, puțini oameni i-ar da actriței mai mult de 30 de ani. În plus, are și o atitudine șăgălnică, copilărească, adorabilă. Inclusiv alegerea acestei ținute spune multe despre ea: floricele colorate și breteluțe, la o premieră cu ștaif, scrie okmagazine.ro

Penelope Cruz, Getty (5) jpg 

Marți seara la Los Angeles, Penelope Cruz a făcut senzație pe covorul roșu la premiera Ferrari, alături de co-starul Adam Driver, iar privitorii au fost captivați de aspectul ei mereu tineresc.

"Penelope arată nebunește de bine!" un fan s-a mirat, în timp ce altul a comentat: "Penelope este uluitoare. Rochia este perfectă pentru ea și arată foarte elegant". Un al treilea a fost de acord: „Uau... Penelope Cruz arată uimitor”.

Penelope Cruz, Getty

Vedeta arată cu siguranță incredibil și despre acest aspect a vorbit Lucy XU, expert practician și fondator al London Premier Laser Clinics. Femeia a explicat: „Penelope Cruz a subliniat constant importanța îmbătrânirii frumos, demn și natural. Nu există nicio informație publică potrivit căreia actrița și-ar fi corectat chirurgical imperfecțiunile feței. Deși nu a dezvăluit public că ar fi fost supusă vreunor proceduri estetice, mai mult ca sigur a beneficiat de tratamente estetice, pentru a-și menține aspectul tineresc.

Penelope Cruz, Getty

Tratamentele non-invazive, cum ar fi tratamentele faciale cu laser, peelingurile chimice și RF, cum ar fi Morpheus8, sunt alegeri populare pentru menținerea pielii sănătoase și tinere, precum cea a lui Penelope”, a detaliat experta în frumusețe.

Frumoasa actriță și-a etalat la eveniment același păr superb, lung și neted, de data aceasta cu câteva nuanțe și umbre de caramel. Aspectul tineresc a fost completat și de câteva piercing-uri de-a lungul lobului uneia dintre urechi plus cercei mari.

Penelope Cruz este așadar o tinerică, deghizată în femeie de 49 de ani. Și-a expus și decolteul voluptos, dar și brațele super zvelte. Ca să nu mai spunem de pielea ei! Arată uimitor.

Penelope Cruz, Getty



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1425504684448