Martie 13, 2024
Pamela dă cu industria de pământ: ”Produsele anti-aging sunt o minciună, îmbătrânirea este ireversibilă”
”Te ajută dacă ai simțului umorului”, este convinsă actrița.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Starul Baywatch are acum 56 de ani și un mesaj important pentru lume: ”Orice am face, îmbătrânim.” Pamela Anderson este într-o etapă specială a vieții și a ales să vorbească despre asta într-un interviu acordat Glamour.

„Anti-îmbătrânirea este o minciună”, a spus Pamela într-un interviu recent pentru sursa citată. „Îmbătrânim orice ar fi. Lucrurile se schimbă și e bine dacă reușești să-ți găsești simțul umorului”, a detaliat diva, scrie okmagazine.ro

Pamela Anderson  foto   Shutterstock

Pamela, în vârstă de 56 de ani, a revenit în lumina reflectoarelor în 2023 cu memoriile sale Love Pamela și cu un documentar Netflix cu același nume. Fanii au apreciat noul aspect sincer și necosmetizat al actriței, fostă bombă sexy în tinerețe.

Conform spuselor sale, fiii săi n-au crezut nicio clipă că mama lor va reuși să renunțe la machiaj. Ei bine, surpriză. Pamela Anderson reușește de câteva luni bune să se arate întru-totul așa cum este și pare că această etapă a vieții o face să fie foarte mulțumită de ea însăși.

Pamela Anderson, Profimedia

„În această industrie, poți ușor să-ți pierzi capul și să uiți cine ești cu adevărat. De aceea, am vrut să revin la setările de bază”, a spus Pamela Anderson pentru Glamour. „Nu știu care va fi următorul meu look, ce voi alege să arăt lumii, dar îmi place să experimentez și vă asigur că o fac pentru mine”, a detaliat diva.

Actrița a mărturisit că a auzit multe comentarii la adresa sa încă de când avea 20 și 30 de ani, dar simte că a fost emblematică pentru perioada aceea. A asistat la o mulțime de actualizări în lumea starurilor și e uimită de ce rezultate digitale poți avea. Însă pentru ea autenticitatea rămâne unul dintre cele mai importante și valoroase repere!

Pamela Anderson, Profimedia

”N-o să dai niciodată greș cu fața ta, așa cum este ea cu adevărat”, este convinsă Pamela Anderson și chiar pune în aplicare aceste convingeri.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9924120903015