Martie 29, 2022
Oscar 2022: cel mai prost îmbrăcate vedete. Cine s-a făcut de rușine
Cel mai prost îmbrăcate vedete înseamnă mereu și cel mai amuzant top pe care îl discutăm în redacție în dimineața ce urmează Oscarurilor, pentru că, de cele mai multe ori, vorbim despre celebritățile care au avut curajul să își asume riscuri, chiar dacă asumarea nu a reușit până la capăt.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Topul ce cuprinde cel mai prost îmbrăcate vedete e de multe ori unul nostim de făcut. De ce? Ei bine, pentru că de fapt ținutele despre care vorbim (fără răutate) în redacție pornesc de fapt de la idei bune care se pierd undeva pe drum sau înseamnă exagerări pe care alte persoane decât cele care le-au comis le-ar fi purtat mult mai bine.

Uneori, cel mai bine îmbrăcate vedete sunt de fapt cele care ar fi avut multe șanse să sfârșească în topul celor care ne inspiră, dar o anumită nepotrivire, un tiv greșit cusut, prea mulți metri de material textil care înghit purtătorii în falduri nesfârșite, orice mică eroare poate să teleporteze ținuta cu pricina în topul complet opus celui în care ar fi trebuit să ajungă.

Dar gustul pentru modă este o chestiune extrem de subiectivă, așa încât ne dăm seama mai târziu că am fost prea duri cu anumite ținute, în vreme ce altele, care ne-au fermecat la primele ore ale dimineții, își pierd farmecul pe măsură ce le tot vedem.

Tot ce putem spune la o primă vedere, însă, despre topul care include cel mai prost îmbrăcate vedete de la Oscarul de anul acesta este că o rochie roșie pe un covor roșu e doar în rare ocazii o idee bună. Staruri precum Ariana DeBose, Jennifer Garner, Rosie Perez, Tracee Ellis Ross sau Molly Sims ar fi făcut mai bine să aleagă alte culori.

Wesley Snipes 

Tracee Ellis Ross 

Sofia Carson 

Rosie Perez 

PenÇlope Cruz 

Paloma Garcia-Lee 

Niecy Nash 

Nicky Hilton

Naomi Scott 

Molly Sims 

Kristen Stewart

Nici negrul nu mai este o plasă de siguranță, așa cum știam. Drept exemplu stă Penelope Cruz, care în mod normal s-ar fi aflat, cu rochia ei Chanel al cărei guler este cel puțin neinspirat, în topul contrar, însă ceva greu de definit ne-a făcut să îi respingem prezența acolo. O altă obișnuită a covoarelor roșii și a casei Chanel, Kristen Stewart, ne-a făcut o impresie destul de ciudată cu costumul ei cu pantaloni foarte foarte scurți – de altfel, o reeditare a unei ținute pe care o mai purtase. Jada Pinkett Smith, a cărei rochie se află la limita dintre o ținută spectaculoasă și una eșuată complet, pare să încline mult mai mult în partea eșecului, fiind copleșită de mult prea multă tafta verde. Și ținuta mov a lui Naomi Scott, care e în sine una interesantă, pare să fi eșuat în sensul că ideea rochiei-capă nu a mers până la capăt. Însă privește și tu ce am ales să punem în acest top al celor mai prost îmbrăcate vedete de la Oscarul de anul acesta și spune-ne părerile tale.

Jennifer Garner 

Jada Pinkett Smith 

Halle Bailey 

Emilia Jones 

Diane Warren 

Diane Guerrero 

Chloe Bailey 

Carolina Gait†n 

Ariana DeBose 

Sursa: elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 7.1823887825012