Martie 15, 2024
Olivia Munn, diagnosticată cu cancer la sân. A făcut 4 operații, inclusiv o dublă mastectomie, iar acum câteva zile a fost la Oscar
Nu degeaba se spune că nu știi niciodată prin ce trece o altă persoană. Acesta este și cazul actriței Olivia Munn, care a dezvăluit acum că anul trecut a fost diagnosticată cu cancer la sân. Vedeta de 43 de ani a trecut printr-o perioadă de coșmar. A fost supusă la patru operații, inclusiv la o dublă mastectomie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Sunt norocoasă. Am depistat cancerul cu suficient timp la dispoziţie pentru a avea opţiuni. Vreau acelaşi lucru pentru orice femeie care ar putea fi nevoită să se confrunte cu asta într-o zi", a postat actriţa pe Instagram, alături de fotografii şi un clip de pe patul de spital. În weekend, aceasta a fost prezentă la premiile Oscar 2024, la brațul soțului ei, John Mulaney. A participat și la petrecerea Vanity Fair de după gală, tot timpul cu zâmbetul pe buze, nelăsând nimic la vedere din drama prin care a trecut cu câteva luni în urmă, scrie peroz.ro

Olivia a povestit că a făcut un test genetic în februarie 2023, care verifică 90 de gene diferite ale cancerului, şi a avut negativ pentru toate. La fel s-a întâmplat și în cazul surorii sale. Munn a făcut și o mamografie, așa cum face an de an. Și aceasta i-a ieșit în regulă. Chiar şi aşa, medicul ei a decis să îi calculeze scorul de evaluare a riscului de cancer de sân şi asta "mi-a salvat viaţa", a scris Munn. Dacă nu se întâmpla asta, boala ar fi fost descoperită, cel mai probabil, un an mai târziu, la următoarea mamografie și ar fi fost, poate, prea târziu.

Olivia Munn Reveals Breast Cancer Diagnosis and Double Mastectomy Procedure  | E! News - YouTube

Olivia Munn a avut cancer la ambii sâni

Munn a făcut un RMN și o biopsie, în urma căreia a descoperit că avea o formă agresivă de cancer, Luminal B, la ambii sâni. Ea a suferit o dublă mastectomie la 30 de zile după biopsie şi alte operaţii în ultimele 10 luni. "M-am trezit de la a mă simți perfect într-o zi ,la a mă trezi într-un pat de spital, după o operație de 10 ore". Ea a spus că a păstrat diagnosticul și îngrijorările private pentru că "trebuia să-mi trag sufletul şi să trec prin unele dintre cele mai grele momente înainte de a le împărtăşi".

Celebrity Selfies

Munn a mulţumit familiei şi prietenilor, în special partenerului ei, comediantul John Mulaney, "pentru că a fost alături de mine înainte de a intra în fiecare operaţie şi pentru că a fost acolo când m-am trezit, aducând mereu fotografii înrămate cu băieţelul nostru, Malcolm, astfel încât să fie primul lucru pe care îl vedeam când deschideam ochii".

Olivia Munn a fost corespondent al emisiunii "The Daily Show with Jon Stewart", iar printre filmele în care a jucat se numără "Magic Mike", "The Predator", "Office Christmas Party" şi "X-Men: Apocalypse".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65303301811218