Martie 15, 2024
Olga Verbițchi, lansare emoționantă: "Aceasta piesă s-a născut din dezamagire si neputința de a comunica"
Olga Verbițchi a promis că va reveni și s-a ținut de cuvânt!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Revenirea a fost una emoționantă! Olga Verbitchi revine în industria muzicală cu o piesă care promite să aducă un val de sinceritate și emoție în inimile ascultătorilor săi. Intitulată "Ultimul Minut", această nouă creație muzicală este o scrisoare de adio adresată trecutului și o declarație de renaștere pentru viitor. Olga Verbitchi a povestit că piesa a fost inspirată de momentele de dezamăgire și de nevoia de comunicare autentică. În 2021, artista a înțeles că muzica este limbajul ei cel mai sincer și eficient. "Ultimul Minut" este o piesă ce aduce în prim-plan experiențele ei, fără filtre, reprezentând o călătorie către găsirea de sine și depășirea trecutului.

Artista a făcut un pas important în cariera sa prin unirea cu familia Versus și a decis că "Ultimul Minut" trebuie să fie piesa de relansare în industrie. Prin această melodie, Olga Verbitchi își propune să transmită un mesaj profund despre curajul de a spune adio și despre dorința de a se exprima prin muzică.

"A venit și momentul pe care unii dintre voi îl așteaptă de mai mult de 2 ani.

Ultimul Minut este pentru mine cea mai frumoasă scrisoare de adio. Aceasta piesă s-a născut din dezamagire si neputința de a comunica, in 2021, am înțeles ca pot să vorbesc asta doar dacă cânt.
Am ajuns să fac parte din familia Versus, am ascultat piesa și am decis ca ea trebuie să fie piesa mea de relansare in industrie. Este o piesă reală, în care, am fost fără filtre și care m-a salvat.

Ultimul minut este despre inceputuri noi, gasirea de sine, despre trecere peste, despre trecut ramas in trecut, despre dorinta de a fi nimic altceva decat muzica. Nu exista nimic altceva ce as vrea sa fac pana la ultima suflare in afara de a scrie si canta muzica mea.
Va invit sa ascultați si sa urmăriți experiența “ ULTIMUL MINUT “, sa o simțiți si sa-mi spuneți de cate ori ați vrut sa spuneți adio dar nu ați avut curajul", a scris Olga Verbițchi.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95792198181152