Ianuarie 30, 2024
Oana Pellea, dezvăluiri neașteptate despre viața sa intimă. De ce nu a avut copii
Oana Pellea a fost mereu în centrul atenției publicului, dar și-a păstrat viața personală departe de ochii presei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu toate acestea, de-a lungul timpului, a făcut câteva dezvăluiri cu privire la marile ei iubiri, dezvăluind aspecte mai puțin cunoscute ale vieții sale, cu ocazia împlinirii vârstei de 62 de ani.

Actrița sărbătorește astăzi împlinirea a 62 de ani, fiind născută la data de 29 ianuarie 1962. Cu toate că puține detalii despre viața sa personală au ajuns în presă, Oana Pellea a oferit câteva declarații despre marile iubiri pe care le-a trăit, scrie click.ro

Într-un interviu din 2021, Oana Pellea a mărturisit că a avut relații cu bărbați cărora nu are ce să le reproșeze. Ea a subliniat că nu și-a imaginat niciodată că venirea unui copil în viața ei ar putea să-i schimbe cursul, iar, deși a dorit să devină mamă, acest lucru nu s-a întâmplat.

„Excepționali! Eu sunt un om iubit de Dumnezeu și nu am avut decât întâlniri minunate. Nu mi-am pus problema dacă am cerut prea mult sau nu. Am primit foarte mult și am dăruit pe măsură. Din păcate, în clipa în care trăiesc sau muncesc sunt implicată total. Cât despre familie, nu mi-am pus niciodată problema că un copil mi-ar încurca viața, însă pur și simplu nu s-a întâmplat. Nu a fost să fie”, declara actrița în acel moment, conform b1tv.ro.

Oana Pellea: „Nu cunosc o bucurie mai mare decât aceea de a dărui ...

Ce proiecte are în prezent Oana Pellea

În prezent, Oana Pellea face o tranziție remarcabilă în cariera sa, debutând ca regizoare în producția „Evadarea tăcută”, adaptare a operei lui Lena Constante. În acest spectacol, nu doar că regizează, ci și interpretează un rol impresionant.

Premiera oficială a avut loc la Sala Atelier a Teatrului Național din București, pe 18 noiembrie 2023. Prin această interpretare, actrița surprinde confruntarea internă a personajului în căutarea unei căi de eliberare dintr-o realitate aspră și inflexibilă, evidențiind forța incontestabilă a spiritului uman de a rezista și de a căuta libertatea interioară, chiar și în cele mai întunecate momente.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 7.7325706481934