Septembrie 25, 2023
O turmă de oi din Grecia a intrat într-o seră și a mâncat 300 de kilograme de canabis medical: „Săreau mai sus decât caprele”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O turmă de oi din Grecia a mâncat 300 de kilograme de canabis, relatează Digi24.ro. Animalele au consumat plantele într-o seră din cea mai mare plantație de canabis medical din Grecia, care este amplasată în localitatea Almyros Volos.

Yiannis Bourounis, propietarul fermei, a povestit presei locale ce afect a avut canabisul medical asupra oilor. În ciuda îngrijorării inițiale, bărbatul a spus că animalele nu au avut de suferit în urma consumului de canabis.

„Eu sunt foarte bine, dar și mai bine sunt oile, pline de nebunie. Totul este frumos pentru ele. (…) Oile săreau mai sus decât caprele și asta nu se întâmplă niciodată. Logic, pentru că au mâncat vreo 300 de kilograme”, a povestit fermierul.

Acesta a mai precizat că oile au avut o preferință neobișnuită pentru canabis, și a fost o provocare să le alunge din seră, deoarece nu păreau dornice să părăsească „paradisul verde”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87161016464233