Aprilie 18, 2023
O lume întreagă o admiră pentru cum arată la 48 de ani. Care sunt secretele frumoasei Penelope Cruz
Penelope Cruz a mers recent în India, pentru a participa la Gala NMACC, una plină de staruri, și a impresionat cu apariția ei, debordând de senzualitate. Vedeta de cinema, în vârstă de 48 de ani, a fost magnet de priviri într-o rochie șic roz, cu o crăpătură impresionantă, ce i-a dezvăluit picioarele perfecte, o creație vestimentară semnată Tamara Ralph.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru a fi mereu în formă, Penelope face sesiuni de antrenament cardio și de forță, de trei până la patru ori pe săptămână, practică meditația, nu ține nicio dietă de slăbire, dar evită zahărul, lactatele și glutenul, scrie peroz.ro

După evenimentul din India, Penelope a postat o mulțime de fotografii pe Instagram, iar comentariile au curs pe rețeaua de socializare. „Nimeni ca tine”, i-au transmis la unison fanii. „Arăți uimitor.”

Penelope Cruz attends the NMACC Gala in Mumbai, India 

Peneope este foarte discretă când vine vorba de viața ei personală, dar recent, într-un interviu pentru The New York Times, a împărtășit mici secrete, cum ar fi acela că anii de balet au învățat-o să fie puternică.

37th Goya Awards - Red Carpet 

„Faptul că degetele de la picioare îți sângerează, dar tu continui să dansezi cu zâmbetul pe față, asta te modelează cu adevărat”, a spus ea, menționând că avea repetiții care durau și patru ore când era copil.

Într-o altă discuție, dar cu Elle Canada, Cruz a dezvăluit că acum îi place să se concentreze pe antrenamentele HIIT și pe cele de forță.

Penelope Cruz lors de la première du film L'immensità au cinéma Pathé Beaugrenelle à Paris 

„Dacă nu lucrez, încerc să fac mișcare dimineața”, a explicat ea. Are în program doar antrenamente de rezistență și un pic de cardio, timp de o oră, de trei sau patru ori pe săptămână. Ea a punctat că aceste exerciții o ajută, de fapt, să se relaxeze. Somnul este, de asemenea, o parte importantă a stării ei de sănătăte, împreună cu meditația transcendentală. „O practic de la 20 de ani și m-a ajutat cu adevărat”, a afirmat Penelope.

'On the Fringe' film premiere, Madrid, Spain - 04 Oct 2022 

În ceea ce privește pielea ei strălucitoare, soția lui Javier Bardem și mama a doi copii, a explicat că se bazează pe un ser potrivit tenului ei și pe măștile de regenerare.

De asemenea, pentru InStyle, Cruz a declarat că mereu consumă fructe, legume și proteine: „Încerc să evit lactatele și zahărul. Nu pot mânca gluten, pentru că am o mare intoleranță. De asemenea, beau acum multă apă, ceea ce nu făceam înainte.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.2694873809814