Aprilie 20, 2023
O influenceriță din Rusia, expulzată din Bali pentru că a pozat goală lângă un copac sacru
O influenceriţă din Rusia a fost expulzată din Bali după ce a postat pe Instagram o fotografie cu ea dezbrăcată lângă un copac sacru, scrie Independent.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Influenceriţa susține că fotografiile au fost făcute în urmă cu câțiva ani

Luiza Kosykh, în vârstă de 40 de ani, a stârnit indignare în rândul localnicilor din Bali după ce s-a fotografiat dezbrăcată lângă arborele sacru, cunoscut sub denumirea de kayu putih, din templul Tabanan, scrie b1tv.ro

Nengah Sukadana, un oficial de la Agenția Juridică pentru Drepturile Omului din Bali, a declarat că Luiza Kosykh a părăsit Denpasar, Bali, și a luat un zbor spre Moscova cu o zi mai devreme.

Potrivit presei locale, influenceriţa susține că fotografiile au fost făcute în urmă cu câțiva ani și că nu știa că acel arbore este considerat sacru.

„Nu toți turiștii știu ce este permis și ce nu este permis în Bali. Așa că îndemnăm localnicii să acorde o atenție deosebită pentru a preveni incidente similare”, a declarat oficialul Anggiat Napitupulu, într-o conferință de presă.

Influencer? Tips från coachen: behåll kläderna på när du tar bilder på dig  själv med Balis heliga träd som bakgrund | Morgonposten

Copacul este situat la Templul Babakan din Tabanan, pe insula paradisiacă indoneziană și este considerat sacru pentru localnici.

Expulzată din Bali pentru că a pozat goală lângă un copac sacru. Influencerița era din Rusia

Nu este prima data când o astfel de situație are loc în Bali. Anul trecut, o altă influenceriţă din Rusia, Alina Fazleeva, a postat pe Instagram o fotografie cu ea dezbrăcată lângă același copac sacru.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78548336029053