Septembrie 04, 2023
O femeie care dădea sfaturi parentale pe YouTube a fost arestată pentru că și-a înfometat propriii copii
O femeie care deținea un canal de YouTube cu peste 2 milioane de abonați, pe care dădea sfaturi parentale, a fost arestată sub suspiciunea de abuz asupra copiilor în formă agravată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se întâmplă după ce s-a dovedit că doi dintre copiii ei sunt subnutriți, relatează Digi24.ro.

Ruby Franke, al cărei canal de YouTube – acum șters – „8 Passengers” prezenta viața familiei ei, a fost arestată miercuri în Utah, SUA.

În dimineața de 30 august, fiul ei, în vârstă de 12 ani, a coborât din casă pe fereastră, după care a fugit acasă la vecin căruia i-a cerut mâncare și apă, a precizat poliția.

Vecinul a observat că băiatul avea bandă adezivă la glezne și încheieturile mâinilor și a sunat la poliție.

Băiatul a fost dus la spital, unde a fost internat „din cauza rănilor profunde provocate de legăturile cu frânghia și din cauza malnutriției”, se precizează în documentul de arestare.

Ruby Franke Phone Number, Email ID, Address, Fanmail, Tiktok and More ...

Fiica lui Franke, de 10 ani, a fost găsită în casă într-o stare asemănătoare – cu răni și subnutrită – și a fost dusă și ea la spital. Alți doi copii ai lui Franke se aflau în custodia serviciilor de protecție a copilului.

Franke a fost arestată, la fel și partenera ei de afaceri, Jodi Hildebrandt, care este fondatoarea controversatei organizații de consiliere ConneXions Classroom. Cele două femei creează videoclipuri cu sfaturi despre creșterea copiilor, despre care criticii spun că ar fi extreme.

Pe 31 august, un judecător i-a refuzat lui Franke eliberarea pe cauțiune.

Cine este Ruby Franke?

Franke și soțul ei și-au lansat canalul de YouTube despre familia lor, „8 Passengers”, la începutul anului 2015. Canalul a prezentat întâmplări din viața părinților și a celor șase copii și avea aproape 2,3 milioane de abonați.

„8 Passengers” s-a axat pe sfaturi depsre educarea și disciplinarea copiilor, pe măsură ce copiii familiei creșteau. Părinții, membri ai Bisericii Mormone, nu-și duceau copiii la școală, optând pentru o formă de școală la domiciliu.

Familia Frank devenise în ultimii ani ținta unor critici foarte dure.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98842191696167