Februarie 28, 2024
O adevărată minune! S-au adunat peste 210 000 de euro în 24 de ore, pentru Marseli, moldoveanul accidentat în Bali

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un tânăr din Republica Moldova a fost grav accidentat, în timpul unei vacanțe în Bali. Familia și prietenii lui Marseli Mizerniuc au cerut ajutorul oamenilor pentru a aduna suma de 200 de mii de euro, necesară pentru a-l salva pe Marseli.

Potrivit descrierii de pe platforma de caritate, accidentul în care a fost implicat Marseli Mizerniuc și prietena sa a avut loc pe 20 februarie, curent. În urma accidentului, Marseli a ajuns în stare gravă la spital, cu fractura femurului stâng și sângerări pulmonare.

„Din nefericire, din cauza unor erori medicale, nu au fost efectuate la timp toate investigațiile necesare pentru a identifica cauza principală a deteriorării stării sale de sănătate. După cinci zile de tratament inadecvat, starea lui Marseli s-a agravat, descoperindu-se că suferă de disecție a aortei ascendente, o condiție medicală extrem de gravă, care afectează fluxul sanguin către creier. În acest moment, el se confruntă și cu infecții, sângerări pulmonare, pneumonie bilaterală și fractura menționată anterior”, se menționează în text.

Tânărul moldovean necesită două intervenții chirurgicale complexe la inimă, pe aorta ascendentă și pe aorta descendentă.

„Faptul că Marseli este încă în viață este un adevărat miracol și o dovadă că luptă cu toate forțele pentru viața lui, dar are nevoie urgent de ajutorul nostru. Până acum, familia și prietenii au reușit să suporte toate cheltuielile, dar ne confruntăm cu necesitatea urgentă de a acoperi costurile intervențiilor chirurgicale la inimă, care vor depăși suma de 200.000 de euro. Aceasta este o sumă enormă pentru noi, din motiv ca operația va avea loc mâine și nu dispunem de timp. Facem apel la toți cei care pot să contribuie, fie că este vorba de o donație mică sau de ajutor în răspândirea acestui mesaj. Fiecare gest contează enorm pentru Marseli și familia sa în aceste momente critice”

Cazul a fost făcut public pe o platformă de caritate, pe 27 februarie. În doar 24 de ore, prin intermediul platformei, s-au strâns aproape 210 mii euro, iar donațiile oamenilor continuă.

O echipă de medici din Moldova va zbura spre Bali, pentru a-l opera, a anunțat fondatoarea organizației de caritate, Svetlana Sainsus:

„Astăzi încă odată m-am convins că moldovenii noștri sunt cei mai săritori la nevoie. Dumnezeu a lucrat frumos prin noi și acum totul e în mâinile lui și a lui Marseli. Fii puternic flăcăule, moldovenii din toate colțurile lumii azi au pus o părticică din inima lor către inima ta ca sa reziste la cea mai complicată operație”

Dacă îți dorești să faci o donație, o poți face AICI.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65303587913513