Iunie 10, 2022
Nunta cu scandal a lui Britney Spears! S-a lăsat cu bătaie și intervenția poliției
Fostul soț al vedetei s-a dat în spectacol și a ajuns la poliție, după ce a încercat să-i strice nunta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce a fost anunÈ›ată ceremonia discretă de căsătorie, fostul soÈ› al divei a pătruns joi în casa ei din Thousand Oaks, California. Jason Alexander, în vârstă de 40 de ani, a fost reÈ›inut de paznicul evenimentului, până la sosirea poliÈ›iei, potrivit TMZ.

Bărbatul nu È™i-a ascuns intenÈ›iile, ba chiar a pornit o postare publică pe Instagram, unde s-a văzut cum s-a năpustit în casă È™i chiar în cortul de nuntă.

În materialul filmat, el a vorbit cu gardianul prezent È™i i-a declarat că Spears l-a invitat la nuntă. Apoi, Alexander a ameninÈ›at că va strica ziua cea mare. O altercaÈ›ie s-a produs È™i apoi filmarea s-a oprit.

Britney Spears' wedding was just dramatically interrupted, as her first husband, Jason Alexander, showed up trying to crash the event ... resulting in a police response.

Police Rush to Britney Spears' Wedding as Ex-Husband Jason Alexander  Crashes It

Departamentul Șerifului din Ventura a confirmat că a existat o violare de domiciliu la Britney Spears acasă. Avocatul vedetei, Mathew Rosengart, a declarat, exclusiv pentru PageSix: ” Jason Alexander a fost încătuÈ™at, luat pe sus È™i arestat. Îi mulÈ›umesc Departamentul Șerifului din Ventura pentru promptitudine.”

cop On Scene britney spears

Un procuror federal a dat asigurări că purtarea agresivă a bărbatului va fi sancționată pe măsură.

DeÈ™i Alexander s-a arătat de partea lui Spears în procesul custodiei, se pare că nu e prima dată când a dat târcoale domiciliului vedetei.

Cu toate acestea, artista i-a spus ”Da” lui Sam Asghari È™i promit să se iubească până la moarte. Pe lista invitaÈ›ilor la nuntă s-au aflat Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore È™i Donatella Versace, cea din urmă fiind È™i designerul rochiei sale de mireasă.

La nuntă un singur membru al familiei a fost prezent: fratele său, Bryan Spears. Fiii blondinei, Sean Preston, 16, și Jayden James, 15, au lipsit de la nuntă.

Potrivit surselor citate, cântăreaÈ›a a fost destul de afectată de incidentul cu Jason Alexander, dar È™i-a revenit repede, nu putea lăsa comportamentul reprobabil al primului său soÈ› să-i strice ziua.

Sam sat behind the wheel of the expensive car - which starts at $460,000 - while Britney rode in the backseat and chatted with her longtime agent Cade Hudson

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98894381523132