August 19, 2020
Ninsoare cu ciocolată în Elveția
Locuitorii unui oraș elvețian au avut un șoc când a început să ningă cu particule dintr-o pudră fină de cacao. S-a întâmplat după ce sistemul de ventilație de la o fabrică de ciocolată din apropiere s-a defectat, scrie independent.co.uk, citat de libertatea.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La scurt timp, compania a confirmat că a existat o problemă minoră în sistemul de ventilație de la o linie producție de prăjituri cu cacao în fabrica sa din Olten, situată între Zurich și Basel. Praful de cacao este principalul ingredient folosit pentru a produce respectivele prăjiturele.

Purtată de vânt, pulberea s-a răspândit în imediata apropiere a fabricii, lăsând particule fine de praf de cacao peste localitate. Cel mai mult a avut de ”suferit” un localnic a cărui mașină a fost acoperită în totalitate de praful de cacao. Compania s-a oferit să plătească pentru orice curățare necesară.

În același timp, conducerea fabricii de ciocolată a declarat că procesul de producție nu a fost afectat și că particulele au fost complet inofensive pentru oameni sau mediul înconjurător. Sistemul de ventilație a fost între timp reparat.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0660209655762