Ianuarie 26, 2024
Nicole Kidman, ipostază uluitoare, la 56 de ani: în lenjerie intimă, transparentă, și cu un șarpe la gât
Actrița Expats a fost vedeta uneia dintre cele mai riscante ședințe foto de până acum! Nicole Kidman știe cum să-și pună admiratorii pe jar.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce a făcut furori cu apariția sa la premiera ”The Expats” din New York, unde și-a pus în valoare silueta de sirenă într-o rochie neagră, ultra-sexy, cu decupaje apetisante, Nicole Kidman este iarăși pe buzele tuturor, căci a fost dată publicității coperta Vogue a lunii februarie, ediția australiană, a cărei protagonistă este nimeni alta decât senzuala roșcată în vârstă de 56 de ani.

Cu o siluetă ireproșabilă și o piele de porțelan, atent ferită de razele soarelui, Nicole Kidman impresionează prin tema prezentată. A pozat în lenjerie intimă super sexy, incendiară de-a dreptul, și cu un șarpe viu în jurul gâtului. Ipostaza este una dintre cele mai îndrăznețe de până acum!

Nicole Kidman

Titlul este mai mult decât explicit: ”Nicole Kidman nu urmează reguli.”

”Pentru cea de-a noua copertă a lui Nicole Kidman la Vogue Australia, ea a vrut să aducă o noutate îndrăzneață. A reușit cu ajutorul fotografului talentat Steven Klein și cu un parteneriat inedit cu un șarpe negru „ademenitor”, așa cum l-a caracterizat Kidman.

Laureata Oscar și-a dorit să fie fotografiată cu un șarpe, în premieră, iar motivul i l-a dezvăluit în interviu lui Hannah Rose. Se pare că este fascinată de proprietatea șerpilor de a-și elimina câte un rând de piele, exfoliind-o pe suprafețe aspre. „Poți încerca lucruri diferite, tot timpul, ceea ce mă entuziasmează... Poți fie să devii mai rigid pe măsură ce îmbătrânești, dar poți deveni și mai liber”. Citiți povestea completă la linkul din bio sau cumpărați  numărul din februarie al Vogue, de luni, 5 februarie, la standuri.”, a completat Revista Vogue în dreptul imaginilor.

Nicole Kidman în Vogue PNG 

Majoritatea reacțiilor din online au fost pozitive, în legătură cu ipostazele noi în care a apărut diva. Căci Nicole Kidman este o divă veritabilă, ce aduce întotdeauna ceva nou. Duminica trecută a făcut furori la New York cu rochia sa neagră, ultra sexy!

Nicole Kidman la premiera The Expats, Getty Images



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4169416427612