Ianuarie 11, 2022
Naturale și frumoase! (FOTO) Drew Barrymore și Cameron Diaz i-au cucerit pe internauți
O fotografie recentă cu celebrele actrițe de la Hollywood a devenit virală pe Internet, iar fanii lor sunt încântați de ce au văzut!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

E un fapt deja cunoscut că Drew Barrymore și Cameron Diaz nu se sfiesc de vârsta lor. Prietene de-o veșnicie, actrițele se înscriu printre puținele vedete de la Hollywood care nu au apelat la operații estetice sau la orice schimbări de look cu ajutorul bisturiului, botox-ului etc. 

Paparazzi le urmăresc constant, mai ales când cele două prietene ies în oraș împreună și pe an ce trece fanii lor se tot miră de faptul că Drew Barrymore (46 de ani) și Cameron Diaz (49 de ani) optează ferm pentru a-și păstra look-ul natural, dăruit de mama natură.

În cea mai nouă imagine în care apar actrițele, ele pot fi admirate din nou fără filtre sau photoshop. Postarea lor a fost însoțită doar de comentarii drăguțe de la urmăritori și chiar vedete. Gwyneth Paltrow a ținut să menționeze că în zilele noastre rețelele sociale sunt lipsite de poze naturale fără photoshop sau filtre la modă.

Atât Drew Barrymore, cât și Cameron Diaz au declarat că își doresc să îmbătrânească în mod natural.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0426516532898