Noiembrie 13, 2023
Naomi Campbell a pozat fără nicio haină, acoperită doar de țepi argintii. La 53 de ani, e încă un supermodel de top
Pe podiumul de modă, Naomi Campbell apare în cele mai trendy și elegante ținute, așa cum face și la evenimente, dar cea mai nouă campanie de imagine a cărei protagonistă este o arată fără nicio haină pe ea, acoperită doar de țepi argintii de sus până jos.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Naomi Campbell a dus lucrurile la un nou nivel, după ce a pozat nud, acoperită doar cu țepi argintii. Imaginea care i-a uimit pe fani face parte din noua campanie Alexander Wang și o arată pe britanica de 53 de ani cu o coafură rebelă, sandale cu tocuri înalte și o poșetă neagră. Atât și nimic mai mult. Cu brațele ținute strategic pentru a nu a arăta mai mult decât și-ar fi dorit, Naomi și-a expus trupul fără cusur, cu care face furori și acum pe podiumurile de prezentare ale celor mai tari case de modă, scrie peroz.ro

Într-o altă imagine, cu privirea țintă spre cameră foto, apare topless, cu aceiași țepi pe bust, brațe și gât, îmbrăcată în partea de jos cu o pereche scurtă de blugi. 

【廣告】Alexander Wang 2024早春系列廣告-Naomi Campbell-娛樂版|PopDaily 波波黛莉

Conform descrierii brandului, noua colecție "explorează și provoacă ideea de transformare prin femeia puternică, alfa, pe care Naomi o întruchipează".

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.6828622817993