Iunie 06, 2022
MTV Movie & TV Awards 2022 – cele mai hot ținute de pe covorul roșu
Vedetele au fost prezente în număr mare la decernarea MTV Movie & TV Awards 2022.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cei mai în vogă artiști au fost prezenți pe covorul roșu la decernarea MTV Movie & TV Awards 2022, un motiv în plus pentru a le admira ținutele pe care le-au ales pentru acest eveniment. Vanessa Hudgens a fost gazda evenimentului din acest an, care s-a desfășurat la Barker Hangar din Los Angeles.

În ceea ce îi privește pe câștigătorii MTV Movie & TV Awards 2022, îți spunem că pelicula Spider-Man: No Way Home a fost desemnată filmul anului, iar Euphoria a câștigat premiul pentru cel mai bun serial. Printre câștigători se mai află Tom Holland (cea mai bună interpretare într-un film), Zendaya (cea mai bună interpretare într-un serial), Scarlett Johansson (cel mai bun erou pentru rolul din Black Widow) și Ryan Reynolds (cea mai bună interpretare dintr-un film de comedie pentru rolul din Free Guy).

Jennifer Lopez, discurs surprinzător la MTV Movie & TV Awards 2022

Jennifer Lopez a primit The Generation Award și a surprins pe toată lumea cu discursul pe care l-a ținut în momentul acceptării premiului.

„Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au oferit această viață. Vreau să mulțumesc oamenilor care mi-au oferit bucurie, dar și celor care mi-au frânt inima. Celor care au fost sinceri cu mine și celor care m-au mințit. Vreau să mulțumesc pentru dragostea adevărată și vreau să mulțumesc pentru felul în care m-am mințit pe mine însămi, pentru că așa am știut că trebuie să evoluez”, și-a început ea discursul.

Vedeta în vârstă de 52 de ani și-a continuat discursul mulțumind cu ochii în lacrimi celor doi copii ai săi, Max și Emme, în vârstă de 14 ani, pentru că „m-au învățat să iubesc”.

„Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au spus în față – sau când nu eram acolo – că nu sunt în stare să fac asta. Chiar nu cred că aș fi putut ajunge aici fără voi. Și știu că nu aș fi reușit fără fanii care mi-au vizionat filmele”, a mai adăugat vedeta.

Paris Hilton 

Vanessa Hudgens 

Jennifer Lopez 

Olivia Rodrigo 

Lana Condor 

Maria Bakalova 

Riley Keough 

Chanel West Coast si Dom Fenison 

Awkwafina 

Chrishell Stause 

Kristin Cavallari 

Sydney Sweeney 

Sofia Carson 

Snoop Dogg 

Lisa Rinna 

Kyle Richards 

Kathy Hilton 

Jenna Ortega 

Garcelle Beauvais 

Cazzie David 

Sursa - elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67432332038879