Februarie 02, 2018
Monatik a lansat un nou clip video în stilul anilor '90
Interpretul de origine ucraineană, Monatik, a lansat un nou clip video inspirat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Ceea de la ce îmi ies din minți", așa se traduce noua piesă a interpretului Dmitrii Monatik. Aseară, artistul ucrainean a lansat noul său videoclip. Fanii au așteptat apariția acestuia mai mult de jumătate de an. 

 

Acțiune, energie și film, cam în această stilistică a făcut Dmitrii Monatik acest clip. Regia videoclipului îi aparține ui Tanya Muino, cu care artistul a mai colaborat. Echipa de filmare a fost constituită din profesioniști din Germania. Videoclipul este în stil japonez, având elemente de lupte și scene care aparțin acestei culturi. 

 


Amintim că, Dmitrii Monatik este cântăreț, compozitor și dansator din Ucraina. Artistul este considerat cel mai bun interpret al anului 2016, din Ucraina. S-a născut la data de 1 aprilie 1986. El este participantul "Fabricii de Staruri 2" din Ucraina, care s-a desfășurat în anul 2008. De asemenea, interpretul a participat în anul 2011, la X-Factor,Ucraina. Monatik a lansat trei albume muzicale. Printre cele mai populare piese ale interpretului sunt: "Krujit", "Mokraia" și "Vitamin D". 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2859127521515