Februarie 20, 2024
Melissa McCarthy a vorbit despre procesul de slăbire. Actrița a trecut printr-o transformare remarcabilă
Melissa McCarthy a vorbit despre procesul de slăbire. Actrița internațională a trecut printr-o transformare remarcabilă. Aceasta a decis să este momentul să-și schimbe stilul de viață și să adopte unul mult mai activ și mai sănătos.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Melissa a discutat despre călătoria ei personală în ceea ce privește un stil de viață mai sănătos, dar și modul în care s-a schimbat viața sa după ce a pierdut mai multe kilograme. Melissa a sărbătorit reușitele sale cu o postare făcută în mediul online. Aceasta s-a pozat într-un costum mulat cu paiete.

Călătoria Melissei este una despre determinare, acceptare și o schimbare profundă a perspectivei de viață. Actrița de comedie susține că a reușit să slăbească peste 34 de kilograme. Vedeta spune că nu a luat această decizie doar pentru a vedea o scădere pe cântar, scrie catine.ro

Melissa McCarthy este îmbrăcată într-o rochie roz, elegantă, cu volane pe verticală și a pozat înainte de premiera filmului „The Little Mermaid“

Melissa și-a dorit să piardă în greutate pentru o conexiune mai profundă cu ea însăși și pentru o viață mai sănătoasă.

Succesul său nu și-a avut rezultatele într-o dietă strictă, după cum a dezvăluit Melissa. Melissa susține că rezultatele sale au început să apară abia după ce și-a schimbat complet gândirea și a început să se concentreze asupra acceptării, scrie People.

Melissa a fost în trecut adepta dietelor stricte, însă acestea nu au avut un rezultate pe termen lung. De data aceasta s-a concentrat asupra unui stil practic de viață, cu o nutriție bine pusă la punct și un stil de viață mai activ și sustenabil.

Melissa McCarthy, elegantă, coafată și machiată, pe stradă

Melissa a vrut să se asigure că această schimbare va fi una de lungă durată. Acceptarea procesului transformator a fost primordială în ceea ce privește viața vedetei. Melissa a pus accent pe bunăstarea mentală. Acest lucru a contat enorm în determinarea ei de a avea o viață mult mai sănătoasă

McCarthy subliniază importanța sănătății mintale în călătoria ei personală. Melissa a purtat un dialog deschis despre sănătate cu admiratorii ei din mediul online, a citat TheSun.

Fanii actriței susțin că povestea sa este o sursă de inspirație pentru cei care își doresc o transformare a stilului de viață.

Melissa McCarthy într-o rochi lungă, crem, la Gala Premiilor Oscar din anul 2012

Ce spun admiratorii actriței despre transformarea acesteia

Reacțiile fanilor din mediul online au fost unele covârșitoare. Melissa s-a bucurat de susținerea venită din partea fanilor săi. Fanii au felicitat-o în secțiunea de comentarii. Încurajările nu au venit doar datorită aspectului fizic, dar și a curajului și a determinării sale.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Dincolo de strălucirea salopetei prtate, Melissa a împărtășit o parte inspirațională a vieții sale. Vedeta a readus un memento important în atenția fanilor. Aceasta a subliniat cât de importantă este bunăstarea mentală în ceea ce privește viața unei persoane.

Melissa McCarthy într-o rochie gri pe covorul roșu la Critics Choice Awards

McCarthy spune că transformarea ei este mai mult decât o schimbare fizică. Actrița spune că această schimbare este „o dovadă a iubirii de sine, o abordare echilibrată a sănătății și curajul de a îmbrățișa o nouă călătorie”. McCarthy continuă să inspire și să captiveze publicul internațional.

Povestea ei inspiră mii de oameni pe măsură ce actrița alege să vorbească despre schimbările pe care le-a făcut în ultima perioadă în viața ei.

O altă vedetă care a trecut printr-o transformare la fel de remarcabilă este Rebel Wilson. Wilson a povestit și ea despre procesul de pierdere în greutate și despre modul în care a reușit să-și atingă obiectivele de sănătate.

Melissa McCarthy într-o rochie argintie pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar din anul 2013



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62713193893433