Octombrie 02, 2023
Melania Trump și-a renegociat contractul prenupțial cu Donald, înaintea alegerilor prezidențiale
Surse de încredere au precizat publicației mondene Page Six că fosta primă doamnă de la Casa Albă își ia măsuri înainte de a deveni iarăși soție de președinte american. Asta în cazul în care Donald va câștiga din nou alegerile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un apropiat al familiei Trump dă din casă. Jurnaliștii de la sursa citată au aflat că pe parcursul ultimului an, Melania a lucrat în liniște, fără grabă, la un nou acord prenupțial cu celebrul său soț cu care s-a măritat în 2005.

Sursa a precizat: „Este cel puțin a treia oară când Melania Trump și-a renegociat termenii contractului prenupțial”, adăugând că motivele sunt foarte justificate pentru fosta și poate viitoarea Primă Doamnă a SUA, scrie okmagazine.ro

„Melania Trump este cel mai preocupată de bunăstarea fiului lor, Barron, în vârstă de 17 ani”, a declarat pentru Page Six, apropiatul femeii în vârstă de 53 de ani. Potrivit acestuia, noul contract vine cu mai multe beneficii pentru Melania, în proprietăți și bani.

Melania Trump

Soția lui Donald a mai făcut îmbunătățiri ale termenilor contractuali în 2017. Iată că acum s-a întâmplat din nou, când un nou mandat prezidențial pentru Donald Trump ar putea să bată la ușă.

Un alt informator a precizat Page Six că Melania a vrut să își securizeze o sumă de bani mai mare și să ridice limita pentru minimum de sumă pe care l-ar primi Barron în eventualitatea unui divorț de Donald Trump.

Prima sursă a specificat că Melania Trump nu a recurs la acest gest doar fiindcă soțul său candidează iarăși la prezidențiale, ci și pentru că acesta are tot felul de șicane legale, care îi pot produce pierderi. Magnatul în vârstă de 77 de ani s-a confruntat cu procese și contestații. A fost obligat s-o despăgubească pe E. Jean Carroll pentru că a defăimat-o cu 5 milioane de dolari. 

Melania Trump

Melania Trump

Trump a pledat nevinovat în cazul James și face apel împotriva lui Carroll.

Omul din interior a dat asigurări că Trump dispune de o avere considerabilă oricum, doar că Melania a vrut un viitor mai sigur și mai solid pentru ea și Barron, fiul de care este din cale afară de apropiată.

Melania Trump 

Melania Trump



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66786861419678