August 30, 2022
Meghan Markle, atac la adresa Casei Regale. Ce a deranjat-o pe Ducesa de Sussex
Ducesa de Sussex și-a făcut propriul podcast, intitulat „Podcastul arhetipurilor' (Archetypes podcast), avându-o ca primă invitată pe Serena Williams. În acest episod, Meghan Markle a lansat un nou atac la adresa Casei Regale, susținând că termenul ambiție nu a avut o conotație negativă până în momentul în care s-a căsătorit cu prințul Harry.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La doi ani după ce au anunţat un „parteneriat pe mai mulţi ani' între Spotify şi compania lor de producţie Archewell Audio, în 2020, Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au lansat marţi podcastul săptămânal „Archetypes'. Ducesa de Sussex s-a întâlnit cu campioana de tenis Serena Williams și au discutat, în special, despre dublul standard cu care se confruntă femeile atunci când vine vorba de termenul „ambiție'.

m-9

În cadrul primului episod din podcast, Ducesa de Sussex a susținut că și-a propus să împărtășească experiențele ei și a altor femei, în speranța că îi va ajuta pe alții să „se exprime'.

Meghan Markle și Serena Williams au avut ca subiect principal de discuție modul în care ambiția este privită diferit la femei și bărbați.

„Nu-mi amintesc să fi simţit personal conotaţia negativă din spatele cuvântului ambiţios până când am început să mă întâlnesc cu soţul meu de acum şi se pare că ambiţia este un lucru teribil, teribil. Pentru femei. (…)

Din moment ce am simţit negativitatea din spatele ei, este foarte greu să nu o simt. Nu pot să nu văd asta nici în milioanele de fete şi femei care se fac mai mici, mult mai mici în mod regulat', a susținut Meghan Markle în cadrul podcastului.

m-4

Declarații șocante în interviul acordat lui Oprah

Ducii au acordat multe interviuri, însă cel la Oprah este de departe cel mai de impact. Harry a spus aici că a fost nevoit să întrerupă un cerc vicios şi să decidă că vrea să-şi crească copiii în alt mediu.

Meghan a afirmat că cineva din familia regală se întreba „cât de închisă la culoare ar putea fi’ pielea bebelușului ei. A refuzat să spună cine, spunând că ar fi „prea stânjenitor pentru ei’. Harry, la rândul său, a mărturisit că la momentul respectiv a fost un pic șocat.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare’, i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex realizatoarei Oprah Winfrey. „Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie’, a adăugat Meghan

m-7

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9136970043182