Octombrie 30, 2023
Marina Cîrnaț, dedicație emoționantă pentru soțul ei: "Un om care nu doar mă iubește, ci mă încurajează să zbor și să cresc"
Este una dintre cele mai urmărite și apreciate bloggerițe de la noi. Postările ei inspiră mii de femei, iar viziunile ei și sfaturile pe care le oferă femeilor i-au adus o comunitate impresionantă în mediul online.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bloggerița Marina Cîrnaț i-a dedicat soțului ei, Teodor, o postare emoționantă, prin care îi mulțumește pentru susținerea și implicarea lui în creșterea profesională. Ea a remarcat câteva modalități prin care soțul a contribuit la dezvoltarea ei multilaterală.

"În fiecare zi, mă uit la soțul meu și văd un om care nu doar mă iubește, ci mă încurajează să zbor și să cresc. El înțelege că succesul meu nu e în detrimentul lui, ci o victorie a noastră împreună. Aș vrea să subliniez câteva modalități prin care susținerea soțului meu a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării mele:

 El a avut încredere în mine în momentele când mi-a lipsit, făcându-mă să cred că pot atinge orice scop îmi propun. Imi aduc aminte atunci când am vrut să renunț să mai scriu teza mea de doctorat în drept, el zilnic îi lua pe copii (pe atunci erau 4 și unul in burta) și ieșea în parc câte 3-4h, timp pe care îl dedicam exclusiv scrierii tezei. Deci el nu doar prin cuvinte mi-a adus încrederea că voi reusi, dar și a întreprins acțiuni concrete ce m-au ajutat extrem de mult in realizarea obiectivului.

 Cu cuvinte dulci și încurajări sincere, m-a făcut să îmi depășesc limitele și să îmi urmez visele. Atunci când am întâmpinat obstacole sau momente dificile, el a fost acolo pentru a mă ajuta să trec prin ele. Foarte important, el nu doar că m-a susținut moral, dar a fost mereu prezent în eforturile mele, oferindu-mi sfaturi și ajutor practic.

 El știe bine că dezvoltarea mea nu înseamnă doar succes profesional, ci și împărțirea egală a responsabilităților în gospodărie și în creșterea copiilor. Iar atunci când era implicat în diverse locuri de munca, mereu venea acasă și îmi povestea cu lux de amănunte pentru ca sa ma crească și pe mine informându-ma de activitățile sale. Mai mult, îmi dădea mereu sarcini concrete prin care puteam aduce aportul și eu la dezvoltarea lui într-un anumit domeniu. Și fie că e vorba de realizările mici sau mari, el m-a învățat să sărbătorim fiecare pas înainte.

Un soț care își susține și încurajează soția să devină cea mai bună versiune a ei este o comoară adevărată si o inspiratie pentru copiii lui si alți bărbați.

Iubiți-vă, susțineți-vă și construiți un viitor strălucit împreună. ", a scris Marina, pe pagina ei de Instagram.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71312427520752