Octombrie 19, 2023
Manichiura prințesei Kate a devenit trend mondial. Cum arată "unghiile de sticlă”
Kate Middleton a obișnuit pe toată lumea cu aparițiile ei spectaculoase, iar prințesa este atentă la toate detaliile. Kate Middleton optează de fiecare dată pentru o manichiură simplă și elegantă care să meargă la orice ținută. "Unghiile de sticlă" au devenit cele mai apreciate și au devenit trend mondial.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

''Unghiile de sticlă'' sunt strălucitoare și merg la orice ținută, mai ales la cele elegante. Kate Middleton poartă tot timpul unghii scurte, curate și naturale, fiind acoperite cu un strat lucios. Ducesa de Wales este tot timpul atentă la aspectul fizic și arată mereu spectaculos, scrie spynews.ro

Cum arată “unghiile de sticlă” pe care le poartă Kate Middleton

Specialiștii susțin că unghiile de sticlă reproduc aspectul lucios și este o manichiură elegantă. Unghiile completează estetica naturală și curată, iar ele sunt în tendințe de multă vreme. Nu doar cei din familia regală optează pentru această manichiură, ci și persoanele care vor să se diferențieze prin simplitate.

Cum se realizează manichiura de sticlă

Deși pare destul de simplă, manichiura ''de sticlă'' este destul de pretențioasă, astfel că unghiile trebuie pregătite impecabil deoarece lacul atrage atenția. Cuticulele trebuie curățate, iar mai apoi se aplică un strat subțire de bază care va proteja unghiile naturale.

Manichiură simplă și elegantă

Dacă doriți și o pată de culoare pe unghii puteți opta pentru un nude. Specialiștii recomandă să se opteze pentru două straturi de finisare, mai ales dacă nu optați pentru nicio culoare, asta pentru a avea un luciu perfect. Hanna avertizează că pielea trebuie exfoliantă pentru a îndepărta stratul uscat care ar putea să-ți atenueze strălucirea.

Manichiura perfectă pentru orice ieșire



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83999991416931