Ianuarie 18, 2024
Mânca un bol de orez și două ouă toată săptămâna. Dezvăluirile șocante ale unui fost supermodel
Din culisele meseriei de supermodel. O figură emblematică a ”generației de aur” a top-modelelor, acum în vârstă de 50 de ani, descrie condițiile șocante pe care le trăiau ca să arate așa cum cerea piața.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tinerețea i-a fost un calvar, însă superba mulatră arată fabulos și acum.

Condițiile însă în anii 70 și 80 erau crâncene pentru top modele. Pe nimeni nu interesa bunăstarea manechinelor, un singur lucru era de bază: cât de slabă ești.

Iar pentru asta, fetele se înfometau. Regimul lor alimentar era mai dur decât în pușcării. Beverly Johnson își amintește trauma vieții de model, dar și stilul de viață ce i s-a impus, care a mânat-o în ghearele dependenței de droguri periculoase, scrie okmagazine.ro

Beverly Johnson, Getty

Beverly Johnson a devenit dependentă de cocaină în 1970, întrucât acest drog intrase în stilul său de viață, căci mânca foarte puțin, mai exact un bol de orez și două ouă, timp de o săptămână!

Drogurile le ajutau să uite de foame, căci obiectivul principal al tuturor nu era deloc sănătatea, odihna sau un mental OK, ci doar preocuparea să fii ”băț”. Anorexică, trasă prin inel, androgină. Acestea erau standardele frumuseții menite să modifice metabolismul manechinelor, chiar și cu riscul de a le pune viața în pericol!

Beverly Johnson a fost prima femeie de culoare care a ajuns pe coperta titratei reviste Vogue. Recent, a împlinit 50 de ani și a făcut câteva declarații în exclusivitate publicației Page Six.

Beverly Johnson, Getty

Diva a mărturisit că a fost îndemnată să consume cocaină, drogul despre care se știa că taie pofta de mâncare. Instrucțiunile pe care le-a primit erau clare: să fie piele și os. Și putea să apeleze la orice metodă pentru a obține rezultatul atât de dorit de industrie. Inclusiv să se drogheze.

„Ne-au făcut să credem că acea cocaină nu dădea dependență. Nu știam că e un drog ce te face dependent. Pe vremuri, toată lumea se droga, dar mai cu seamă modelele, care înlocuiau mesele cu cocaina”, a făcut Beverly Johnson declarațiile șocante!

Beverly Johnson, Getty

„Îmi amintesc că mâncam două ouă și un bol de orez brun pe săptămână.”

Se trezeau tremurând efectiv, iar oamenii din modă le felicitau: ”Bravo, ești piele și os, felicitări.”

Ce momente dramatice au trăit în acele vremuri modelele și cât de dură a fost această industrie, de-a lungul timpului!

Beverly Johnson, Getty



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79543113708496