Noiembrie 16, 2023
Mădălina Ghenea, sfaturi pentru o piele perfectă: „Mă feresc de...”
Mădălina Ghenea (36 de ani) este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România! Așa că multe doamne și domnișoare se întreabă ce face superba româncă pentru a arăta mereu impecabil, și cum își întreține pielea de este mereu creolă și hidratată. Astfel că, diva noastră, în una dintre cele mai recente postări ale sale, le-a explicat internauților, și le-a oferit în același timp și câteva sfaturi, cu privire la cum se îngrijește ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Dragilor, am spus că facem o serie de întrebări cu răspunsuri și îmi pare rău că nu am avut timp să răspund la ele. Acum sunt în New York și mă pregătesc să merg la o cină. O să răspund la întrebarea cu privire la pielea mea bronzată, pentru că aș vrea să învățați din greșelile mele. Îmi tot scrieți cum îmi mențin bronzul, culoarea tenului meu.

Nu, culoarea tenului meu nu este perfectă, mă feresc de soare și o să vă dau un exemplu...ultima dată când am avut foarte mari probleme cu tenul, m-am expus la soare fără protecție solară. Am uitat pur și simplu, iar rezultatele au fost groaznice. Vă recomand protecția solară atunci când mergeți la soare și să nu faceți solar”, le-a spus Mădălina Ghenea, prietenilor virtuali de pe contul său de Instagram, scrie click.ro

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au o fetiță împreună. Sursă: Instagram

Mădălina Ghenea a devenit cunoscută în întreaga lume datorită frumuseții native ,dar și a carierei din domeniul artistic, unde a excelat și excelează de ani de zile. Vedeta are o fetiță cu milionarul Matei Stratan, micuța Charlotte, de șase anișori. Însă, chiar dacă au o fetiță împreună ,cei doi s-au despărțit, iar afaceristul acum face naveta București – Italia să își vadă copilul.

Matei Stratan provine dintr-o familie foarte înstărită! Averea familiei sale este estimată undeva la 250 de milioane de euro, iar tatăl său se află în topul celor mai bogați români.

Madalina Ghenea – “The Irishman” Premiere at Rome Film Festival ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65927338600159