Mai 18, 2023
La un pas de o catastrofă! Prințul Harry și Meghan Markle, implicați într-un accident rutier, în SUA
Presa internațională scrie că prințul Harry și Meghan Markle au fost la un pas de o catastrofă, după ce ar fi fost implicați într-un accident grav, în SUA. Se pare că mașina în care se aflau cei doi și mama ducesei era urmărită de paparazzi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit primelor informații, Meghan Markle și Prințul Harry au fost implicați într-un accident rutier „aproape catastrofal”, după ce au fost urmăriți de paparazzii din America. Ducele și ducesa de Sussex și mama lui Meghan, Doria Ragland, care se afla și ea în autoturism, au fost toți prezenți la gala din New York, unde fosta actriță Suits a primit premiul Women of Vision, scrie spynews.ro

La un pas de o catastrofă! Prințul Harry și Meghan Markle, implicați într-un accident rutier, în SUA. Cei doi erau urmăriți de paparazzi

Prima apariție publică a lui Meghan Makle de când a ratat încoronarea regelui Carol al III-lea și a reginei Camilla, la începutul acestei luni, după ce a decis să rămână acasă, în America cu cei doi copii ai ei și ai lui Harry, era să se transforme într-o catastrofă. Ducele, ducesa, și mama acesteia, au fost implicați într-un accident rutier, în SUA, imediat după evenimentul unde fosta actriță a fost premiată.

În repetate rânduri, Prințul Harry a spus că presa este vinovată pentru moartea mamei sale, prințesa Diana, care și-a pierdut viața într-un accident tragic de mașină, în timp încerca să scape de paparazzi, în Paris, în anul 1997.

Princess Diana's car crash

Prinţul Harry a recunoscut că a fost diagnosticat cu sindromul stresului post-traumatic

În urmă cu ceva vreme, în timpul unei discuții cu Dr. Gabor Maté, ducele de Sussex a recunoscut că a fost diagnosticat cu sindromul stresului post-traumatic după ce și-a pierdut mama, atunci când avea 12 ani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66746640205383