Iunie 05, 2023
La ce facultate merge Iuliana Beregoi. Vedeta are planuri mari
Iuliana Beregoi a sărbătorit absolvirea clasei a XII-a și a participat la ceremonia de absolvire. Într-un interviu acordat Antena Stars, artista a discutat despre finalizarea liceului și despre planurile sale pentru viitorul academic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iuliana Beregoi a trăit o avalanșă de emoții în zilele trecute, odată cu absolvirea clasei a XII-a. Artista și-a exprimă sentimentele legate de încheierea liceului și a dezvăluit informatii despre facultatea la care își dorește să studieze. Întrebata fiind despre experiența sa la ceremonia de absolvire, Iuliana Beregoi a mărturisit că a fost copleșită de emoții și a realizat că nu dorește ca această etapă a vieții ei să se încheie atât de repede, deoarece îi va fi foarte dor de liceu.

„A fost foarte frumos, am avut mari emoții și știți cum orice copil are sentimentul ăsta: „Mamă, abia aștept să scap de școală!”. Ei bine, fix când am ajuns acolo, la ultimul clopoțel, a fost fix invers. Nu vreau să scap de școală. O să îmi fie dor de colegi, de profesori, de școală în general”, a precizat cântăreața.

Iuliana a trecut printr-o perioadă încărcată, gestionând atât cariera sa de succes, cât și școala și concertele. Pentru a menține un echilibru în viața ei, artista a afirmat că a făcut tot posibilul să-și dedice timp atât pentru activitățile muzicale, cât și pentru studii, deoarece ambele aspecte au fost prioritare în viața ei, scrie impact.ro

La ce facultate merge Iuliana Beregoi? Vedeta are planuri mari după absolvirea clasei a XII-aVedetele - absolventele! Vezi ce tinute au purtat Iuliana Beregoi, Andreea  Bostanica, dar si altele la ultimul sunet - FOTO/VIDEO

„Am încercat să fiu atentă în ambele părți, să zic așa, și la carieră și la școală, mai ales că și școala și carieră sunt două lucruri foarte importante pentru mine”, a mai adăugat ea.

La ce facultate va merge Iuliana Beregoi

În cadrul interviului a fost abordat subiectul facultății, dar artista a ales să nu discute despre acest aspect. Motivul invocat de Iuliana Beregoi a fost faptul că discuția se concentra pe terminarea claselor generale și nu pe examenul de admitere la facultate. Totuși, Iuliana a precizat că planurile ei de viitor vor ajunge la urechile publicului la momentul potrivit.

„Prefer să nu vorbesc de planurile astea de viitor, fiindcă am mai vorbit și până acum de examenul de clasa a IX-a pe care eu nu l-am avut din cauza pandemiei, de aceea prefer să nu vorbesc despre planurile mele de viitor. O să aflați foarte curând!”, a mărturisit artista.

Ce spune Iuliana Beregoi despre terminarea clasei a XII-a. La ce facultate  va merge artista: „Prefer să nu...” / VIDEO | Spynews.ro

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3468594551086