Noiembrie 02, 2023
Kornelia Ștefăneț împlinește astăzi 32 de ani! Ce mesaj a publicat artista
Îndrăgita interpretă Kornelia Ștefăneț își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artista împlinește frumoasa vârstă de 32 de ani!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În această zi specială, artista a transmis un mesaj plin de emoție și recunoștință pentru toți cei care au fost prezenți în viața ei. Printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, ea a împărtășit gândurile sale și a evidențiat importanța familiei, prietenilor și tuturor celor dragi.

"32

Iubesc și prețuiesc familia mea, părinții, prietenii, rudele, cumetrii și toți cei care sunt în viața mea, care mai puțin, care mai mult dar, în toți acești ani m-au ajutat să realizez că sunt un Om împlinit! De 32 ani sunt și am fost așa, sinceră, zâmbitoare, nebunatică, iubitoare, ambițioasă și pur și simplu o fetiță. recunoscătoare lui Dumnezeu, Universului pentru tot, cu bune și cu rele am ajuns aici și abia aștept să-mi continui călăroria cu toată înțelepciunea și bucuria mea!", a fost mesajul publicat de Kornelia Ștefăneț.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi păr blond 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, zâmbind şi mâncare 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi zâmbind 

Echipa Aquarelle îi urează Korneliei Ștefăneț un călduros „La mulți ani!” și mult succes în toate proiectele sale viitoare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1772985458374