Septembrie 19, 2023
Justin Bieber, dezvăluire emoționantă după cinci ani de căsnicie
Justin Bieber și Hailey au sărbătorit recent cea de-a cincea aniversare a căsătoriei lor, cu postări emoționante pe rețelele de socializare care marchează ocazia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântărețul, în vârstă de 29 de ani, a spus că soția sa, în vârstă de 26 de ani, i-a „cucerit” inima într-o postare emoționantă pe Instagram, alături de fotografii din recenta lor escapadă la Tokyo.

„Pentru cea mai prețioasă, iubita mea. 5 ani. Mi-ai captivat inima. Știu din adâncul sufletului meu până în oase că această călătorie cu tine nu va face decât să ne depășească cele mai nebunești așteptări. Așa că, hai să continuăm să visăm frumos, iubito. Noroc pentru veșnicie. Te iubesc cu fiecare fibră a ființei mele”, a scris Justin Bieber, potrivit avantaje.ro

În postarea sa, cântărețul a împărtășit o serie de fotografii dragi lor, precum și o fotografie senzuală în care se sărută.

Modelul a putut fi văzut purtând un colier cu diamante pe care era inscripționată litera „B”, ca o aluzie emoționantă la numele de familie al celor doi.

Hailey Baldwin Asked Her Parents To Stop Her From Marrying Justin ...

La rândul ei, Hailey a marcat cei cinci ani, împărtășind pe Instagram mai multe imagini similare cu cele ale soțului ei.

„5 Te iubesc”, a scris ea, înainte ca fanii și celebritățile deopotrivă să se grăbească la secțiunea de comentarii pentru a felicita cuplul, mai notează sursa citată anterior. Hailey a postat mai târziu o imagine în care se sărută pe Instagram Story, scriind: „Aniversare fericită, iubitule”.

Justin Bieber e Hailey Baldwin si sono sposati...di nuovo!

Justin și Hailey au organizat o petrecere de nuntă la resortul Montage Palmetto Bluff, pe malul apei, în 2019. Nunta a avut loc la un an după ce au spus în liniște „Da” la un tribunal din New York.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.328047990799