Iunie 10, 2022
Johnny Depp, notă de 65.000 de euro la un restaurant din Anglia. Ce preparate a comandat actorul
Johnny Depp continuă să fie în centrul atenției de când a câștigat procesul pe care i-l intentase fostei sale soții, actriței Amber Heard, iar de curând starul din ”Pirații din Caraibe” a ieșit la un restaurant indian, unde a achitat o notă de mai bine de 65.000 de euro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Johnny Depp se află în Europa încă de dinainte să fie anunțat verdictul în cazul procesului pe care i-l intentase lui Amber Heard. Dacă luni acesta a fost văzut la Symphony Hall, în Birmingham, Anglia, cu o zi înainte, actorul a cheltuit mai bine de 65.000 de euro la un restaurant indian din oraș, numit Varanasi.

Câteva imagini cu actorul au fost făcute publice pe pagina de pe rețelele sociale a restaurantului.

”Cea mai mediatizată persoană de pe planetă a fost la noi pentru cină aseară. Ne-am bucurat să fim alături de Johnny Depp și Jeff Beck. O experiență magnifică.”, se arată în mesajul postat pe rețelele sociale de reprezentanții restaurantului. 

Jurnaliștii de la The Guardian au scris că actorul și echipa lui, în jur de 20 de oameni, au luat un cina la restaurantul respectiv, iar întâlnirea lor a durat cinci ore. În acest timp, aceștia au încercat mai multe preparate.

”Johnny a spus că a mâncat cel mai bun curry și ne-a cerut să-i pregătim o porție în plus și ca s-o ia la hotel”, a povestit Mohammed Hussain, managerul restaurantului.

Printre preparatele pe care le-a comandat actorul s-au numărat Shish kebab, curry, creveți Tandoori, orez, salată Panna Cotta, dar și cheesecake. 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.45315504074097