Martie 17, 2022
Jessica Simpson și-a îngrijorat fanii cu ultima sa postare. A slăbit aproape 45 de kilograme
Jessica Simpson și-a îngrijorat fanii din mediul online cu cea mai recentă postare. Cântăreața în vârstă de 41 de ani a distribuit o fotografie pe contul personal de Instagram. Artista pare că a slăbit considerabil în ultima perioadă, iar procesul nu pare să se fi încheiat. Acesta a fost și motivul pentru care admiratorii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii a platformei de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

In descrierea cele mai noi postări, Jessica a lăsat fanilor săi un mesaj cu privire la ținuta pe care a ales. ”Am încercat ceva nou, m-am folosit de bandana preferată și pălăria fiului meu...o ținută demnă de tendințe? Poate” Cu peste cinci milioane de urmăritori pe rețelele sociale, aceasta a adunat sute de întrebări în secțiunea de comentarii cu privire la aspectul său fizic, scrie publicația Daily Mail.

Jessica Simpson și-a îngrijorat fanii din mediul online cu cea mai recentă postare

Jessica Simpson și-a luat complet prin surprindere admiratorii de pe rețelele sociale. Vedeta a postat un selfie îngrijorător. În fotografie aceasta apare purtând o pereche de pantaloni negri la care a asortat un pulover, o poșetă și o pereche de cizme negre din piele.

Vedeta și-a stilizat ținuta cu o șapcă pe care a împrumutat-o de la fiul său și cu o pereche de ochelari de soare. Deși artista pare veselă și pinp de energie, fanii au sesizat o schimbare dramatică în imaginea sa. Diva internațională a recunoscut în trecut că a slăbit aproape 45 de kilograme după ce a devenit mamă pentru a treia oară în anul 2019.

Fotografia postată recent pe rețelele sociale a fost făcută chiar în casa vedetei. În ciuda faptului că aceasta a încercat să-și camufleze silueta din cap până-n picioare, admiratorii nu și-au putut ascunde îngrijorarea. Sute din cele cinci milioane de urmăritori i-au lăsat întrebări și mesaje de încurajare.

Jessica Simpson sparks concern as fans claim she looks 'very thin' and  'different' in new Instagram selfie - DailyNationToday

”Ce s-a întâmplat cu tine?” a scris un urmăritor în secțiunea de comentarii. Un altul a remarcat ” Ești foarte slabă, totul este bine?”.

Jessica s-a căsătorit în anul 2014 cu Eric Johnson și are alături de el trei copii: fiica Maxwell în vârstă de nouă ani, fiul Ace, opt ani și fiica Birdie care va împlini trei ani.

Normal routine: Jessica Simpson sparked concern among fans in a new Instagram post shared on Monday evening where she contemplated creating a new fashion trend

Ce spune Jessica Simpson despre transformarea sa corporală

Jessica Simpson și-a îngrijorat fanii din mediul online cu cea mai recentă postare. Cu toate acestea, vedeta spune că și-a dorit să slăbească după ce a născut în anul 2019. Aceasta a recunoscut într-un interviu din trecut că a slăbit aproape 45 de kilograme la aproape șase luni după ce a născut-o pe Bridie.

Ea a urmat un plan alimentar foarte strict și a mers 14. 000 de pași zilnic. Aceasta a fost ajutată de antrenorul celebru Harley Pasternak. Vedeta a reușit să-și mențină greutatea în anii ce au urmat, cu toate acestea, cele mai recente imagini au devenit o sursă de îngrijorare pentru admiratorii săi.

Sursa: catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9003918170929