Iulie 07, 2023
Jennifer Lopez, linșată de fani fiindcă-și promovează băuturile alcoolice: ”Nu-l respecți pe Ben!”
Încurcate sunt căile celebrității. Superba divă s-a trezit judecată de fani și acuzată că nu are compasiune pentru soțul său, Ben Affleck, care este un fost alcoolic reabilitat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Oricine știe că dependențele pot îngenunchea o persoană. Însă până la urmă, totul ține de motivația persoanei însăși, scrie okmagazine.ro

Jennifer Lopez s-a trezit pusă la zid, după ce a început să-și promoveze intens afacerea, mai exact băuturile de vară pe care le vinde sub numele ”Delola”. De unde a izbucnit problema, mai exact?

Jennifer Lopez lansează cocteilurile Delola jpg 

Ei bine, potrivit revistei ”Hello!”, criticile vin întrucât J Lo a mărturisit în trecut că ea nu consumă băuturi alcoolice. Ceea ce este foarte credibil, căci lipsa alcoolului se vede pe pielea sa și pe tonusul de care dispune. Persoanele sportive, atente cu sănătatea și frumusețea, care au ca obiectiv longevitatea și o piele cât mai frumoasă nu consumă alcool sau zahăr. Însă brusc, văzând potențialul financiar al noului business, Jennifer Lopez a început să vorbească despre cum se răsfață ea vara cu băuturi reci, de tip cocteil, care conțin alcool. Practic, și-a dovedit inconsecvența. Până acum nu consuma alcool, însă spune că o face dacă din treaba asta ies bani. Și da, ies bani. Afacerile cu alcool sunt printre cele mai profitabile.

Jennifer Lopez lansează cocteilurile Delola (2) jpg 

Însă dincolo de deciziile lui Jennifer Lopez, care este o vedetă asumată și adultă, fanii aduc în discuție un alt aspect. Divei i se impută vehement lipsa de empatie și sensibilitate față de soțul său, un cunoscut fost alcoolic. Ben Affleck a avut mari probleme din cauza dependenței de alcool, pe care a tratat-o, iar acum este total abstinent în ceea ce privește alcoolul.

Iată ce replică a dat pe Instagram Jennifer Lopez, după acuzele publice care i-au fost aduse: ”Mulți au întrebat, de ce are ea linie de băuturi alcoolice, când nici nu bea? Da, știu, v-am spus că nu beau, însă situația s-a mai schimbat. Și da, ocazional, savurez cu drag un cocteil. Beau responsabil, când socializez. Nu fac abuzuri.”

Delola vrea să schimbe tot. Jennifer Lopez a lansat o gamă premium de cocteiluri alcoolice, făcute însă din plante, care nu conțin gluten și nici multe calorii. Cocteilurile se pot bea direct din sticlă, căci sunt îmbuteliate în sticle foarte atrăgătoare.

Mulți fani ai lui Jennifer Lopez i-au luat apărarea, susținând că fiecare persoană trebuie să aibă grijă ea însăși de ce și cum face. Nimeni nu poate fi făcut responsabil pentru abuzul altuia.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2962362766266