Martie 04, 2024
Jennifer Lopez a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Ben Affleck. Cum a fost surprinsă artista
Jennifer Lopez a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Ben Affleck. Artista a dezvăluit mai multe despre ce a „văzut” soțul ei Ben Affleck la ea în noul ei documentar The Greatest Love Story Never Told.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Noul documentar o prezintă pe cântăreață în timpul realizării celui mai recent album al ei This Is Me… Now, precum și drumul ei de douăzeci de ani către descoperirea „iubirii de sine”.

Jennifer, în vârstă de 54 de ani, și Ben, în vârstă de 51 de ani, s-au logodit la începutul anilor 2000, dar au renunțat la iubirea lor cu câteva zile înainte de nuntă. Ulterior, 17 ani mai târziu, și-au reluat povestea și s-au căsătorit în iulie 2022, scrie catine.ro

Noul documentar despre viața ei scoate la iveală latura emoțională a vedetei, în timp ce a vorbit despre soțul ei și despre modul în care acesta a ajutat-o la îmbunătățirea încrederii în sine.

Jennifer Lopez, în lacrimi, nemachiată și nearanjată

Ea a spus: „Ceea ce a spus și ceea ce a văzut în mine și ceea ce m-a făcut să cred despre mine, vine doar din dragoste. Pentru că nimeni altcineva nu m-ar fi putut face să văd asta despre mine. Este foarte emoționant. Pentru că nu m-am gândit prea mult la mine și în consecință lumea nu s-a gândit prea mult la mine”.

Jennifer a vorbit deschis și despre faptul că Ben Affleck i-a fost muză pentru noul ei album și și-a pus echipa să citească scrisori de dragoste scrise de mână de la Ben care au inspirat piesele de pe noul ei album.

Ea a spus: „Suntem oameni total diferiți acum, dar în esență suntem la fel și avem aceeași dragoste 100%. De parcă nu m-aș fi îndrăgostit niciodată de tine. A trebuit să ajung aici”.

JLo și Ben Affleck, pe o terasă, în timp ce discută

Povestea de dragoste a cuplului a început în 2002 când s-au întâlnit în timp ce filmau producția Jersey Girl. S-au logodit anul următor, dar s-au despărțit în 2004.

Cu toate acestea, lucrurile se pare că au rămas neterminate între ei. S-au întors unul în brațele celuilalt în iulie 2021, căsătorindu-se doar un an mai târziu.

Ei au detaliat ce discuții au avut atunci când și-au reluat povestea de iubire. Despărțirea lor din 2004 a avut loc din cauza atenției exagerate a presei asupra lor. Ben a dezvăluit în documentar că inițial i-a cerut soției sale să mențină relația lor departe de social media și lumina reflectoarelor.

Actorul a recunoscut că nu are niciun interes să devină o parte din conținutul pe care soția sa îl promovează pe rețelele sociale.

„Am spus că nu vreau o relație pe rețelele de socializare”, și-a amintit actorul.

„Atunci mi-am dat seama că nu este un lucru corect să cer asta. E ca și cum te vei căsători cu un căpitan de barcă și vei spune că nu-ți place apa.”

El a continuat: „Suntem doar doi oameni cu diferite tipuri de abordări care încearcă să învețe să facă compromisuri”.

În cele din urmă, Jennifer i-a respectat dorințele și a postat foarte puține imagini cu el pe social media.

JLo și Ben Affleck, pe o canapea, în timp ce ascultă ceva în căști

JLo este conștientă de faptul că Ben Affleck nu vrea să stea în lumina reflectoarelor

În timpul documentarului, Jennifer a mai recunoscut că știe de disconfortul lui Ben de a păși în lumina reflectoarelor.

„Nu cred că Ben se simte foarte confortabil când fac toate astea”, a spus ea. „Dar el mă iubește, știe că sunt un artist și mă va sprijini în orice fel pentru că știe că nu mă poți opri să fac muzică, nu vrea să mă oprească. Dar asta nu înseamnă că îi place să fie muza.”

JLo și Ben Affleck, pe o terasă, în timp ce discută

În anii care au trecut după despărțirea de Ben în 2004, Jennifer s-a căsătorit și a divorțat de al treilea ei soț Marc Anthony, alături de care i-a adus pe lume pe gemenii ei de 15 ani, Max și Emme.

Între timp, Ben s-a căsătorit și a divorțat de Jennifer Garner, cu care are trei copii: Violet, 18 ani, Seraphina, 14 și Samuel, 11.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63795638084412