Iulie 19, 2022
Irina Shayk, acuzată că simpatizează cu Putin, după o postare controversată
Rusoaica și-a supărat serios fanii, după o postare controversată pe Instagram. Aceștia au lansat acuzații grave împotriva sa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina a încercat ulterior să se scuze și să aplaneze conflictul, însă la câtă vehemență există în vremurile acestea în online, greu de crezut că le va mai recâștiga încrederea.

Supermodel Irina Shayk 1 East2west News jpg 

Supermodelul de 36 de ani a postat la secțiunea Stories o imagine cu o salată tradițională rusească Olivier, la care a scris controversatele cuvinte care i-au adus oprobriul multora: “Russianzz on”. Ei bine, criticii săi sunt de părere că aceste cuvinte și folosirea celebrului ”Z”, care apare pe tancurile rusești, ar însemna că este de acord cu războiul ce se desfășoară în Ucraina. Ulterior, postarea nu a mau fost vizibilă și Irina a scris sec: ”Câteodată, o salată este doar o salată.”

Supermodel Irina Shayk Putin jpg 

”Irina Shayk, un top model celebru din Rusia care lucrează cu Beyonce, Jean Paul Gaultier, Burberry și alții a postat un story bizar pe Instagram, folosind cuvântul ” Russianzz””, scrie jurnalista Maria Romanenko, din Kiev, pe Twitter. ”Sper ca aceste branduri de lux să-și reconsidere poziția, întrucât Rusia folosește litera Z pentru a ucide ucraineni”, a mai notat jurnalista.

Alții au acuzat-o pe Shayk, care are o fetiță de 5 ani cu Bradley Cooper, că nu îi este rușine să-și arate sprijinul pentru fasciști, prin această misterioasă postare.

Irina Shayk Rocks Yellow Bikini, Latex Bodysuit For Beyonce's Ivy Park –  Hollywood Life

Acuzele au fost numeroase, în ciuda faptului că modelul a scris în februarie că nu este de acord cu războiul, ba a și promis să facă o donație Crucii Roșii din Ucraina.

Potrivit ”The New York Post”, aceste atacuri sunt frecvente asupra cetățenilor ruși care se lovesc de un val continuu de antipatie, indiferent că sunt sau nu de acord cu războiul. Iar cei care trăiesc de ani buni departe de Rusia cu siguranță nu agreează invazia armată sau crimele odioase.

A fost doar o salată sau un mesaj ascuns? Asta se va vedea în viitoarele proiecte ale rusoaice, dacă va mai fi sau nu solicitată de marile branduri.

Iar acesta poate fi un semnal serios pentru toți cetățenii ruși, pe care vremurile îi obligă să fie foarte atenți la ce cuvinte folosesc și cum se comportă, pentru a nu-i leza pe alții, care trec la rândul lor prin clipe extrem de dificile.

Irina Shayk was singled out for supporting Russia's invasion of Ukraine for  using the "Z" symbol on social media - The Gal Times

Sarah E. Mendelson, directoarea Colegiului Carnegie Mellon’s Heinz din Washington și expertă pe problemele din Rusia de mulți ani a declarat pentru ABC News că există o ură îndreptată asupra rușilor atât de aprigă, cum nu a existat nici când a fost bombardată Siria: ”Este u răspuns emoțional, nu unul rațional”, a explicat experta sursei citate. ”Oamenii trebuie să-și acorde timp pentru a înțelege cu adevărat ce se întâmplă”, a mai spus Mendelson.

Irina Shayk News ® (@ShaykIrinaNews) / Twitter

Între timp, Irina Shayk a șters multe postări de pe cont care aveau legătură cu viața personală și a lăsat doar imaginile în care a pozat pentru diverse branduri de top.

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64621019363403