Septembrie 29, 2016
Întâi a cerut-o în căsătorie, apoi ea s-a pomenit la propria nuntă!
Probabil fiecare fată așteaptă cu nerăbdare momentul cererii în căsătorie de la persoana iubită și desigur ceea ce urmează după asta — nunta! Pentru Catie Bossard această zi a devenit de două ori mai frumoasă, pentru că aceasta a avut două surprize mari și la sigur această zi n-o va uita niciodată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Zach Baldwin nu i-a făcut doar o simplă cerere în căsătorie în timpul unei vacanțe... Împreună cu prietenii și familia lui acesta a organizat nunta chiar în ziua în care a cerut-o în căsătorie.

După ce Catie a răspuns cu un «Da» sigur, Zach i-a acordat a doua întrebare: «Vrei să te căsătorești cu mine chiar acum? Totul este pregătit».

În acel moment plin de emoții și șoc Catie s-a întors și a văzut cum toată familia și prietenii se apropiau de îndrăgostiți. Catie povestește că în explozia aia de emoții și-a îmbrățișat toată familia și prietenii fără a-i oferi un răzpuns clar lui Zach la a doua întrebare. Acesta a fost nevoit s-o întrebe încă de câteva ori până aceasta și-a exprimat acordul.

Cuplul s-a întors la hotel și doar în câteva ore aceștia s-au pregătit pentru ceremonie. Cu ajutorul celor apropiați, pregătirile au decurs uimitor de repede. Catie avea la dispoziție două modele de rochie pe care le-a ales cei mai buni prieteni și mama cu sora ei.

După aproximativ 4 ore după logodnă, cuplul fericit a jucat nunta pe vârful unui munte de pe care se deschidea o priveliște nemaipomenit de frumoasă.

Mai târziu Catie a recunoscut că nu putea să-și imagineze o nuntă mai frumoasă decât asta. Ea niciodată nu și-a dorit să se pregătească cu lunile de marea zi și să piardă zile întregi pentru a găsi rochia ideală. Ea pur și simplu și-a dorit să se căsătorească cu cel mai bun prieten al ei, deoarece «căsătoria este mult mai mult decât o nuntă sau o petrecere».

 

Sursa: ADME



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73712778091431