Martie 09, 2023
În ce relații a rămas Irina Rimes cu fostul soț. ,,Nu a înșelat nimeni pe nimeni…”
Puțini sunt cei care știu în ce relații a rămas Irina Rimes cu fostul soț. Celebra artistă a trecut printr-un mariaj eșuat și a rămas marcată de suferințele din dragoste.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista s-a căsătorit la vârsta de 23 de ani, însă mariajul cu Andi Bănică a durat doar un an. Irina Rimes a evitat de-a lungul timpului să vorbească despre motivele care au dus la separarea definitivă. După divorțul în mare secret, au apărut în lumea mondenă zvonuri că infidelitatea lui Andi Bănică a dus la destrămarea căsniciei cu Irina Rimes. Iată ce spune celebra cântăreață despre fostul partener de viață și suferințele din plan amoros, scrie bzi.ro

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta are o carieră impresionantă în muzică și cucerește publicul cu vocea sa deosebită și energia debordantă. Dincolo de succesul pe plan profesional, Irina Rimes a avut parte de multe provocări în viața privată. Artista a suferit din dragoste și a rămas marcată de divorțul prin care a trecut pe când avea doar 24 de ani.

Irina Rimes și-a surprins soțul în pat cu amanta | Mamaplus

Cântăreața a păstrat discreția în privința mariajului eșuat și nu a dorit să ofere prea multe detalii despre fostul partener de viață, Andi Bănică, un artist celebru din Republica Moldova. La vremea divorțului, au apărut zvonuri că bărbatul a înșelat-o pe artistă și că ar avea un copil cu o altă femeie. Irina Rimes a negat presupunerile apărute și a precizat că altele au fost motivele care au dus la separarea definitivă

„Eu stăteam cu Andi la un moment dat și ne uitam la televizor, la o emisiune unde se discută chestii de genul [relații celebre]. Stăteau doi psihologi, un astrolog, etc. să discute problema mea cu soțul meu care stătea lângă mine. Eram amândoi cu un pahar de vin și ne uitam ca la film, ca la o comedie. (…) Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil.”, a declarat cântăreața.

Irina Rimes a dezvăluit motivul real al divorțului de Andi Bănică

Irina Rimes a rămas în relații bne cu fostul soț, însă evită să își vorbească sau să vorbească despre căsnicia pe care au avut-o. În prezent, artista și-a refăcut viața și își dorește să fie din nou mireasă.

Irina Rimeş divorţează! Abia acum s-a aflat - WOWBiz

Cine este actualul iubit al artistei

Irina Rimes trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de David Goldcher. Cei doi au planuri mărețe de viitor și nu exclud să se căsătorească în curând. Vedeta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubitul ei și este mai fericită ca oricând. Mai mult, îndrăgita cântăreață este pregătită să devină mamă și crede că s-ar descurca de minune dacă ar avea un copil.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

,,Sunt pregătită pentru orice mi-ar aduce soarta. Oricum nu am încotro, lucrurile astea vin de la sine, când vor veni le voi îmbrățișa.

Mă gândesc că un copil trebuie să facă parte din călătoria ta și să nu te oprească, ci să te acompanieze. Ăsta va fi cazul nostru, dacă va veni un copil, el va veni cu noi la concerte, va merge cu noi în călătorii, va asculta muzică zilnic și va sta în studio.”, a declarat vedeta.

Irina Rimes evită să mai vorbească despre fostul soț și își ține viața privată departe de lumina reflectoarelor. Artista se bucură din plin de celebritate și de succes în carieră. Vedeta se declară o femeie împlinită și pe plan personal alături de actualul iubit, David Goldcher.

Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher, au fost împreună la o nuntă. Cum  au fost surprinși



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79502582550049