Aprilie 26, 2022
"Am plâns și nu doar o dată!" Marina Cârnaț, dezvăluiri despre absența pe online
Vreme de 3 ani, vloggerița Marina Cârnaț a împărtășit cu urmăritorii săi frânturi din viața familiei sale numeroase. Mama a 8 copii a reușit să adune o comunitate impresionantă de abonați care mereu așteaptă cu sufletul la gură vești de la ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce dispăruse de pe online pentru că i-a fost spart contul, Marina Cârnaț a devenit din nou activă, bucurându-și astfel urmăritorii cărora le-a fost dor de vloggeriță. 

Internauții au asaltat-o cu întrebări referitor la absența sa de pe online, pentru că mulți nu cunoșteau care este motivul dispariției Marinei.

"Multe fete într-adevăr nu sunt la curent cu ceea ce s-a întâmplat... Această pagină a mea a fost blocată și timp de 2 luni m-am luptat să o recuperez. Toți mă încurajau să încep de la zero și peste ceva timp am început să dezvolt o altă pagină, însă și aceea în scurt timp a fost blocată. Eram demoralizată, demotivată și rănită.", a dezvăluit Marina, pentru urmăritorii săi.

 

Mai mult decât atât, Marina a povestit că aceste 2 luni de absență au influențat-o considerabil, ea fiind vădit afectată de faptul că nu mai are acces la contul său de pe Instagram.

"Acum vă mărturisesc că aceste două luni am plâns și am plâns nu doar o dată." 

 

Vloggerița a mai povestit că trecut greu peste această perioadă pentru că nu a fost susținută de soțul ei, acesta fiind ocupat cu renovarea casei lor.

"În această perioadă soâul nu prea m-a susținut, pentru că nici eu nu căutam alinare."

 

Când soțul a observat că Marina devenise prea tristă i-a dăruit un telefon nou, încurajând-o să înceapă tot de la zero.

 

Într-un final, scriind demersuri și contestații, acesteia i-a reușit să își întoarcă contul de Instagram. Marina a revenit pe online la fel de activă, povestind urmaritorilor despre viața cu 8 copii, provocările zilnice ale unei mame și viața de femeie așa cum este ea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.47279596328735