Martie 28, 2024
"Îmi trimitea inimi și săruturi". Femeie de 62 de ani, sedusă și lăsată fără bani de "Brad Pitt"
O româncă stabilită în Spania a rămas fără 1.300 de euro, după ce a primit mesaje romantice de la "Brad Pitt". Femeia de 62 de ani a descris momentul ca fiind incredibil, crezând inițial că trăiește un vis.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu promisiuni de cadouri extravagante și apartenența la un grup VIP femeia a rămas fără 1.300 de euro, după ce a primit un mesaj cu un cadou de la "Brad Pitt". În realitate, însă, femeia a fost victima unei escrocherii cibernetice. Într-un interviu oferit recent, Elena Cornea, românca stabilită de 12 ani în Spania, a povestit că a vorbit prima dată cu acest bărbat pe platforma de TikTok să facă parte dintr-un grup de WhatsApp, VIP.

Femeia nu a stat pe gânduri și i-a oferit bărbatului datele ei personale, pentru a face parte din grupul respectiv. Mai mult, Elena susține că a avut parte de mesaje frumoase și de dragoste, pe care escrocul i le scria. Acesta a fost convinsă de sentimentele ei și a decis să îi ofere banii respectivi pentru coletul mult așteptat, scrie radioimpuls.ro

"Brad Pitt mi-a scris pe Tik Tok pentru a-mi oferi un card de membru VIP.

M-am abonat cu datele mele personale și deja a început să-mi trimită mesaje pe Whatsapp. I-am dat 300 de euro din card și apoi încă 1.000 de euro. Mi-a dovedit că e el cu permisul de conducere pe care era fotografia lui. Am rămas fără cuvinte”, a spus Elena Cornea, potrivit La Region.

Cum și-a dat seama femeia că este victima unei escrocherii

Femeia și-a dat seama că ceva nu este bine după ce a primit un alt mesaj de la falsul" Brad Pitt". Coletul pe care i l-a promis, și în care se aflau foarte mulți bani dar și bijuterii, fusese reținut la vamă, iar pentru a ajunge în posesia lui trebuia să vireze o sumă de bani. Și-a dat seama într-un final că este vorba despre o escrocherie și a mers la poliție.

Ajunsă la poliție, oamenii legii i-au spus româncei că, într-adevăr, autorii s-ar afla în Filipine, dar sunt greu de identificat, iar banii nu mai pot fi recuperați.

"Mi-au oferit un pachet cadou care a venit din Statele Unite. Mi-au trimis o fotografie cu conținutul. Erau bijuterii și mulți bani, până la cincizeci de mii de euro și nu trebuia să plătesc decât 1.000 taxe vamale pentru a le încasa. Am facut transferul prin MoneyGram.

Banii mei au mers în Moldova prin Filipine. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă trei mii de euro pentru a-mi trimite coletul direct acasă. Îmi trimitea inimi și săruturi, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile. Spunea că mă iubește.” a mai povestit femeia

Conform spuselor femeii, nu se consideră naivă, nici că ar fi fost îndrăgostită, ci că era o admiratoare a carierei artistice a lui Brad Pitt și urmărea toate filmele sale. Ei bine, întâmplarea Elenei Cornea servește drept un puternic avertisment despre pericolele ascunse pe rețelele sociale și importanța verificării identității persoanelor cu care intrăm în contact online.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.680006980896