Septembrie 01, 2022
Ileana Lazariuc, ireală în costum de baie. Arată senzațional la 40 de ani
Ileana Lazariuc este, de departe, una dintre cele mai frumoase vedete din Romania. Fosta noră a afaceristului Ion Țiriac arată senzațional la 40 de ani, având atuurile fizice necesare capabile să capteze privirile oricărui domn. Cum s-a pozat fosta artistă în costum de baie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ileana Lazariuc este considerată a fi una dintre cele mai discrete vedete din România, fiind genul de persoană care preferă să-și trăiască viața departe de ochii curioși ai mass-media.

Deși în anii 2000 bruneta era obișnuită să fie în centrul atenției, pe vremea când evolua în trupa Trinity, alături de Rocsana Marcu și Lili Sandu, Ileana Lazariuc s-a retras din lumea reflectoarelor, când s-a căsătorit cu Ion Ion Țiriac și, în special, după divorțul de tatăl copiilor ei.

În schimb, artista este activă pe rețelele sociale, acolo unde diva a strâns peste 50.000 de prieteni și fani pe Instagram, însă rareori le face „cadouri” ca cel de zilele trecute.

Deși nu postează atât de des, fotografiile pe care Ileana Lazariuc le distribuie sunt memorabile. Recent, aflată în vacanță într-un loc exotic, bruneta s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie albastru care s-a asortat perfect cu peisajul.

Bustul ei generos și pielea bronzată i-au adus foarte multe aprecieri, urmăritorii oferindu-i multe complimente legate de frumusețea ei ieșită din comun. Unde mai pui faptul că, la cei 40 de ani, Ileana Lazariuc are silueta unei adolescente și chipul unei păpuși.

„Ești atât de frumoasă, la fel ca acum 15 ani când te-am văzut ultima dată!

Ești foarte frumoasă, prietena mea!

Ai oprit timpul în loc!

Ești cea mai cea dintre toate pământencele!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au lăsat Ilenei Lazariuc pe Instagram.

Sursa - playtech.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8580014705658