Ianuarie 24, 2017
Iarna: 5 cele mai practice piese vestimentare
Sezonul rece ne impune echiparea garderobei cu niște piese călduroase și practice. AQUARELLE îți spune care sunt singurele de care ai nevoie iarna asta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Haina de exterior

Este cea mai importantă piesă din garderoba ta în timpul iernii. Dacă vrei ceva cu adevărat comod, te sfătuim să alegi o haină groasă, dar care să nu fie grea și voluminoasă.

Puloverele descheiate

Mai practic este să alegi pulovere descheiate, pe care să le poți da jos dacă ți se face prea cald la serviciu, de exemplu. Poartă-le cu cămăși sau bluze mai subțiri. Vei vedea că este o ținută foarte practică!

Helanca

Este una dintre cele mai călduroase și practice bluze. Le poți purta sub puloverul de care îți vorbeam mai sus, sub un sacou sau cu o vestă călduroasă. Sunt comode, ușor de asortat și combinat cu orice altă piesă vestimentară!

Un șal tip pătură

Anul acesta sunt foarte populare șalurile de mari dimensiuni, tip pătură. Călduroase și pufoase, sunt o adevărată comoară în timpul iernii. Le poți purta, desigur, pe post de fular, dar sunt de mare folos și în interior, atunci când te cuprinde frigul și vrei să te încălzești repede.

Încălțămintea călduroasă

Ține cont de trei criterii definitorii – să fie îmblănită, să nu alunece și să fie impermeabilă. Poți fi foarte bine îmbrăcată, cu haine foarte călduroase, dar dacă nu ai o pereche de ghete sau cizme călduroase, cu siguranță te va cuprinde răceala.



citeste și
SQL exec time = 1.0610201358795