August 17, 2023
Huiduieli la concertul The Killers din Georgia, după ce pe scenă a urcat un toboșar din Rusia
Moment neplăcut în timpul concertului trupei The Killers, care a avut loc în seara de 15 august, pe stadionul Black Sea Arena din Georgia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Membrii trupei au invitat pe scenă un toboșar, care s-a dovedit a fi cetățean al Rusiei. Când au aflat acest lucru, unii spectatori au început să fluiere, iar alții au părăsit concertul, scrie newsmaker.md

Potrivit Paper Kartuli, solistul trupei The Killers Brandon Flowers a invitat pe scenă un spectator care a venit la concert cu o pancartă pe care era scris mesajul: „Dacă soarta îmi surâde, voi cânta la tobe alături de voi”.

Atunci când tânărul a urcat pe scenă și a spus că este din Rusia, Flowers a întrebat sala dacă este de acord ca trupa să cânte alături de acesta. Drept răspuns, spectatorii au început să fluiere și să strige, unii au arătat degetul mijlociu și au părăsit concertul. Unii spectatori au propus ca trupa să cânte cu un alt toboșar, care ar fi georgian, însă trupa a insistat să îi dea o șansă tânărului din Rusia.

La finalul concertului, Flowers a spus că este de părere că toți oamenii sunt frați și surori și că nu susține diferențierea oamenilor în funcție de țări și frontiere.

Ulterior, The Killers a publicat o declarație pe rețelele de socializare, prin care își cer scuze de la persoanele care s-au simțit jignite: „Oameni buni din Georgia, nu a fost intenția noastră să ofensăm pe cineva! Avem o tradiție veche de a invita oamenii să cânte la tobe cu noi și ni s-a părut inițial că mulțimea este de acord ca tânărul respectiv să urce pe scenă. Înțelegem că ar fi putut înțeleasă greșit declarația potrivit căreia „toți fanii The Killers sunt frați și surori”. Nu am vrut să ofensăm pe cineva și ne cerem scuze. Suntem alături de voi și sperăm să ne revedem în curând”.

VIDEO Huiduieli la concertul The Killers din Georgia, după ce pe scenă a urcat un toboșar din Rusia



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7194881439209