Martie 01, 2024
Horoscopul dragostei pentru luna martie 2024. Racii și Vărsătorii sunt foarte pasionali
Primăvara aduce cu sine fluturi în stomac și dorințe intense pentru cei mai mulți dintre nativi. Horoscopul dragostei pentru luna martie 2024 vorbește despre fiecare zodie în parte. Se va vedea cu ochiul liber încă de la început că armonia va fi punctul cheie în cele mai multe dintre relații.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astrologii anunță o perioadă propice pentru începerea unor noi parteneriate amoroase, dar și descoperirea romantismului. Este sezonul nativilor Pești până pe 20 martie când urmează nativii Berbec. Acest lucru înseamnă că vom primi în dar de la astre mai multă pasiune ca până acum, scrie catine.ro

Mercur ajunge în Pești până pe 10 martie când se vor vedea semnele de iubire îndreptate către oameni dragi. Venus va intra în Pești pe 10 martie 2024, adăugând avantaje celor mai multe dintre cupluri. Marte va intra în Pești abia la sfârșitul lunii, însă acest lucru nu reprezintă o problemă reală. Înseamnă, de fapt, că putem realiza anumite sacrificii fără să ne gândim de două ori înainte de a acționa.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor trebui să-și testeze răbdarea în luna martie. Astrele le-au pregătit surprize de proporții. Cei care se află deja într-o relație vor afla ce înseamnă să rezolvi un conflict prin comunicare. Este șansa de a-ți testa limitele și a-ți găsi un echilibru mental. Este posibil ca cei singuri să găsească persoana potrivită, asta dacă se mai gândesc la o relație pe termen lung. Unii vor dori să-și întemeieze o familie.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt sprijiniți de către partener în orice demers. În ciuda perioadei dificile pe care o traversează vor ști să ceară ajutor, iar acest lucru contează în desfășurarea eventimentelor zilnice. Deschiderea către sinceritate îi va plasa pe un piedestal al încrederii.

Pentru cei singuri, astrele spun că este posibil să găsească anumite răspunsuri. Întotdeauna trebuie să fie atenți la ceea ce se întâmplă în jur.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni traversează un tumult de emoții, mai ales cei care se află în relații de lungă durată. Este posibil să aibă parte de conflicte, ba chiar să se ajungă la despărțire. Tensiunile apar din cauza sensibilității la tot ceea ce înseamnă critică. Astree sugerează că un mic ajutor este întotdeauna binevenit în astfel de momente. Pentru cei singuri nu este moment să pășească spre o relație dacă nu se simt pregătiți în adevăratul sens.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de o lună pozitivă în plan personal. Nu vorbim doar despre relațiile de iubire, ci și despre comunicarea cu cei dragi. Au șansa de a-și vindeca răni din copilărie și de a încheia anumite etape pe care le-au revăzut de curând. Redescoperă pasiunea în cuplu și acest lucru nu poate decât să îi bucure. Cei singuri sunt îndemnați către aventură și noutate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu reușesc să se regăsească pe sine. După o perioadă de întuneric pe plan personal, soarele a răsărit și pe strada lor. Imaginea de ansamblu este una de recunoaștere a meritelor. Este posibil să realizeze o călătorie romantică alături de partener, moment în care se vor bucura de ceea ce le rezervă viața. Cei singuri se pot aștepta la o persoană deosebită în viața lor. Este posibil să fie chiar din grupul apropiat de prieteni.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară reușesc să se pună de acord cu partenerul și să încheie anumite dispune care le-ar fi putut conduce relația către un final neașteptat. Este nevoie totuși de o perioadă de acomodare. Nu trebuie să ia decizii pe care mai târziu le-ar putea regreta. Din cercul de prieteni apropiați primesc un sfat pe care îl urmează întocmai. Cei singuri sunt sfătuiți să se gândească de două ori mai bine înainte de a lua o decizie care i-ar putea conduce către o potențială relație amoroasă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță realizează că reluarea anumite relații îi obosește. Își doresc să încheie diverse parteneriate, însă nu găsesc modalitatea potrivită. În relația de iubire apar conflicte pe care nu le vor gestiona cu ușurință. Chiar dacă dau dovadă de răbdare, nu sunt tocmai pe placul partenerului. Din 25 martie, atunci când apare Eclipsa de Lună, sentimentele se vor clarifica. Cei singuri vor atrage parteneri pe măsură.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt foarte bulversați pe plan sentimental în luna martie. Lipsa de iubire îi face să fie mai anxioși și dornici să se închidă într-o carapace. Socializarea nu mai este punctul lor forte. Se simt confortabil doar în anumite discuții pe care nu le inițiază de la sine. Sunt tolerați de partener, însă trebuie să facă anumite schimbări dacă nu își doresc ca finalul relației să se apropie cu pași rapizi. Pentru cei singuri, astrele îi sfătuiesc să nu confunde pasiunea cu iubirea.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se vor găsi într-un carusel de emoții în luna martie. Vor lua decizii pripite și le vor regreta imediat. Încărcătura pasionalăle va distruge relații. Nu-și  vor mai dori apropiere alături de partener și vor căuta întotdeauna noutatea. În ceea ce privește așteptările din partea prietenilor, acestea vor fi cu greu îndeplinite. Este indicat să se relaxaze și să gândească la rece fiecare pas. Cei singuri sunt sfătuiți să-și deschidă inima în fața persoanelor potrivite.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn învață să se cunoască mai mult în luna martie. Își doresc discuții importante cu cei dragi. Vor purta conversații lungi și vor avea ca miză recunoașterea mai multor momente pentru care nu s-au arătat responsabili până acum. Cei singuri sunt sfătuiți să se concentreze pe propria persoană, asta pentru că primăvara nu este momentul potrivit pentru o relație în cazul lor.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt provocați de astre la fiecare pas. Luna martie le aduce conflicte în relații, dar și puterea de a le depăși. Au ferestre mari de oportunitate în acest sens. Vor descoperi cine sunt cu adevărat și ceea ce își doresc de la viitor. Nu trebuie să mai rămână într-un carusel de emoții negative. Cei singuri vor trebui să aibă grijă cum își dezvăluie vulnerabilitatea.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se bucură de momente magice, zile cu soare și cadouri inedite. Sunt favorizați de către astre, iar energiile pozitive îi atrag ca un magnet. Au control asupra sentimentelor și nu se tem să se destăinuie în fața celor dragi. Cei singuri s-ar putea să se îndrăgostească din nou, însă de data aceasta va fi vorba despre persoana potrivită.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2158830165863