Februarie 27, 2024
Haos la Fashion Week Milano. Manechinele, bombardate cu gunoi
Prezentarea de modă de la Fashion Week Milano a fost una neobișnuită, deoarece publicul a interacționat cu manechinele într-un mod „special”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Manechinele de la Fashion Week Milano au avut parte de gunoi, nu de flori, din partea publicului. Coji de banane, ouă conserve, roșii, pet-uri au „zburat” pe podium, în timp ce manechinele defilau cu ținutele în trend. Așa au dorit organizatorii să arate că sunt creativi și prezentările de modă sunt neconvenționale.

Prezentare de modă neobișnuită la Milano. Manechinele, „bombardate” cu gunoi

Bianca Cesori 

Publicul a fost invitat să arunce cu gunoi în manechine, la prezentarea AVAVAV de la Fashion Week Milano. Directorul de creație AVAVAV, Beate Karlsson, a recunoscut că spectacolul a stârnit controverse și, implicit, foarte multe reacții negative pe rețelele de socializare.

This MFW 2024 Runway Featuring Trash Being Tossed At Models Is Going Viral; Here's Why

Cu toate acestea, organizatorul AVAVAV se poate „mândri” cu cea mai neobișnuită prezentare de modă. Modelele au defilat, însă, nestingherite, în timp ce oamenii au folosit gălețile cu resturi menajere primite la intrare.

Milan Fashion Week 2024 Viral Video: Bucket Full of Trash and Pinch of Drama Splattered on Models Walking on Runway

Printre participanții de la Fashion Week Milano s-a aflat și controversata Bianca Censori, soția rapperului Kanye West. 

Bianca Censori a întors toate capetele   la Milano Fashion Week 2024. Ea a purtat  o ținută  „fără pantaloni”, formată dintr-un  într-un body îndrăzneț din piele neagră, asortat cu cizme roz. Pe podium a defilat împreună cu soțul ei. Fotomodelul australian a uimit în ansamblul cu croială înaltă și revelatoare, cu un design deschis și un bust lejer care i-a pus în evidență silueta. conform retetesivedete.ro.

Fashion Week Milano. Giorgio Armani și-a prezentat noua colecție

giorgio armani

În cadrul Fashion Week Milano, Giorgio Armani și-a prezentat noua colecție, pentru primăvara 2024, notează sursa amintită. Criticii de modă au numit-o drept o colecție „fresh”, care amintește ciclul de viață.

„Hainele transmit un mesaj de grație și speranță, împletit cu puterea și energia naturii și a ciclului de viață al planetei noastre. Florile care înfloresc chiar și în adâncul iernii, anunțând frumusețea și renașterea, împodobesc hainele din această colecție, subliniind formele lor aerisite, fluide și sentimentul de eleganță armonioasă care stă la baza esenței operei lui Giorgio Armani”, au subliniat criticii de modă, pentru sursa citată.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.521071434021