Decembrie 11, 2023
Gina Pistol și-a făcut o nouă intervenție estetică la față. Cum arată acum
Gina Pistol a împlinit pe 9 decembrie 43 de ani și și-a făcut cadou un tratament. Prezentatoarea a mers la medicul estetician, unde și-a făcut o procedură prin care și-a conturat și luminat fața. În mediul online, prezentatoarea a povestit totul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă alte vedete se mândresc cu cadouri de lux, de mii sau chiar zeci de mii de euro, Gina Pistol și-a făcut cadou de ziua ei de naștere o programare la medicul estetician. „Este ziua mea și fac 43 de ani și am venit cu prietena mea până la Cluj ca să dau timpul înapoi. Băi, deci sunt atât de încântată, o să vă explic pe scurt despre ce este vorba. Sunt atât de încântată de rezultat încât nu am cum să nu vă spun și vouă', a povestit pe Instagram Gina Pistol.

Prezentatoarea și-a făcut un tratament la față, e vorba despre Sculptra, o procedură estetică injectabilă folosită pentru a trata pierderea volumului facial, ridurile și alte semne ale îmbătrânirii pielii.

„Eu auzisem despre acest tratament cosmetic non-invaziv, Sculptra se numește. Dar nu am avut timp să caut mai multe despre el, auzisem că este foarte bun. Și am venit până la Cluj să îmi fac o ședință de Sculptra. E cadou de ziua mea! Dacă fac 43 de ani, să mai scad cinci ani', a mai zis ea.

Gina Pistol, șatenă cu breton în finala „Chefi la cuțite” – Joo – Lifestyle

Cu chipul întins, conturat și luminos, Gina Pistol a spus că e mulțumită de rezultat. „Voi nu vedeți nimic schimbat la mine? Acum am doar rimel și blush…și să stau în lumină naturală ca să vedeți mai bine. Nu știu dacă vă dați seama, dar eu da.

Gina Pistol, la Poliție! Ce a pățit prezentatoarea de la Chefi la ...

Fața mea arată mult mai odihnită, deși nu sunt. Par foarte odihnită. Am fost la clinică, am stat de vorbă cu medicul. Am văzut la Alina Ceușan și am zis că îmi trebuie și mie tratamentul ăsta. Și am stat de vorbă cu medicul, s-a uitat la fața mea, la ce nu ea ok și mi-a făcut această procedură.

Mi-a pus în frunte două, trei puncte de botox, înțepături, mi-a băgat și în bărbie și se vede. Nu știu ce mi-a băgat în bărbie, trebuie să o întreb, cred că acid. (n.r. acid hialuronic). Și procedeul acesta Sculptra nu e deloc dureros. Cu ajutorul unor mici canule se injectează această substanță în zonele unde tu ai nevoie'.

gina-pistol-tratament-estetic-6

gina-pistol-tratament-estetic-5

gina-pistol-tratament-estetic-1

Puteam să vă păcălesc, că nu mi-am făcut nimic'

În final, Gina Pistol a explicat că a povestit totul pentru urmăritoarele ei, poate dezvăluirile ei sunt folositoare pentru unele fete din comunitatea ei.

„Puteam să vă păcălesc, că nu mi-am făcut nimic, să pară că am dormit 10 ore în loc de cinci. Eu aș vrea să văd mai multă transparență la oamenii din jurul meu, poate mă ajută și pe mine, nu știu. Poate gândesc eu greșit, sunt sigură că poate pe unele dintre voi vă ajută postările mele. Eu sunt foarte încântată de rezultat', a încheiat Gina Pistol.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84892678260803