Ianuarie 19, 2024
Frumoase și faimoase: top 23 cele mai bogate celebrități de la Hollywood
Femeile celebre de la Hollywood reușesc să adune averi care i-ar face invidioși și pe cei mai aprigi oameni de afaceri. Despre cum arată succesul lor estimat în cifre, află mai jos.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Imperiul financiar al Rihannei a trecut de 1,4 miliarde de dolari și se datorează nu numai carierei sale impresionante de cântăreață, ci și afacerilor sale din industria fashion și din cea de cosmetice. A început cu Fenty Beauty, o linie de cosmetice cunoscută pentru incluziunea sa, apoi a continuat cu produse de skincare și fashion.

 

La șaizeci și cinci de ani, Madonna are o avere de peste 850 milioane de dolari. Regina pop-ului a făcut furori în anii optzeci, dar este încă foarte activă în muzică și în Social media, scrie alistmagazine.ro

 

Celebra Taylor Swift are o avere netă de peste 740 milioane de dolari. Cântăreața a vândut în jur de 114 milioane de albume până acum și are miliarde de fani în întreaga lume.

Cu o avere netă de peste 500 milioane de dolari, Beyonce Knowles este una dintre vocile celebre ale lumii. Ea și soțul ei, rapperul Jay-Z, au o avere netă combinată de peste 1 miliard de dolari, datorită carierei lor muzicale și a businessurilor în care au investit.

Jennifer Lopez are o avere netă de 400 de milioane de dolari, datorită carierei sale îndelungate în show-business. Cel mai recent proiect al ei este The Mother, lansat în 2023, dar o poți vedea frecvent ca influencer în Social media, unde postează frecvent și despre îngrijirea pielii cu produsele cosmetice Jlo Beauty.

Protagonista cea mai îndrăgită a comediilor romantice a cucerit publicul cu rolul Rachel Green din serialul iconic Friends. Jennifer Aniston are acum o avere netă estimată la 300 milioane de dolari. Tunsorile ei au devenit tendințe, iar de acest fapt profită doar de câțiva ani odată cu lansarea liniei de produse de îngrijire a părului LolaVie.

Despre eleganta actrița australiană Nicole Kidman se spune că are o avere de 250 milioane de dolari. Remarcată în filmul Top Gun, actrița a câștigat recunoaștere la nivel mondial cu Moulin Rouge, mai apoi a câștigat Oscarul pentru interpretarea Virginiei Woolf în The Hours. Nicole este și producător pentru serial HBO Big Little Lies.

Una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood, Julia Roberts nu este doar o „Pretty Woman”, ci face parte din elita de la Hollywood cu cele 250 milioane de dolari estimate în cont și un premiu Oscar câștigat pentru rolul Erin Brockovich.

Actriță de succes din anii 90, Sandra Bullock are o avere netă de 250 de milioane de dolari. Orașul pierdut, The Proposal, The Blind Side, Bird Box, Miss Congeniality, Ocean’s 8 și alte filme sunt doar câteva dintre filmele în care am văzut-o jucând. Pentru talentul și munca sa, Sandra a primit numeroase premii și nominalizări, inclusiv un Oscar și un Glob de Aur.

Deși face parte din liga celebrităților tinere de la Hollywood, Ariana Grande are deja o avere netă de 240 de milioane de dolari. O parte din venituri vin și din vânzările de cosmetice. Ariana are propriul brand, r.e.m., lansat în urmă cu câțiva ani. Dar principala sursă este vocea ei și vânzarea a peste nouăzeci de milioane de discuri în întreaga lume.

Jessica Alba a adunat o avere de peste 200 milioane de dolari din actorie și antreprenoriat. Actrița din Dark Angel și Fantastic Four este și co-fondarea The Honest Company. Compania ei este dedicată producerii de produse ecologice pentru copii și casă.

Actrița și producătorul mexicano-american, Salma Hayek are în conturi peste 200 milioane de dolari. Rolurile din Desperado și Frida, pentru care a obținut și o nominalizare la Oscar, au cucerit inimile publicului. În atenția generației mai tinere a intrat cu rolul din Marvel’s Eternals.

Averea netă de peste 180 milioane de dolari o plasează pe Sofia Vergara în topul celebrităților de la Hollywood cu averi importante. Rampa de lansare a Sofiei a fost serialul Modern Family, filmat și difuzat din 2009 până în 2020. Au urmat filme și emisiuni precum America’s Got Talent, Hot Pursuit, The Smurfs, Chef și Wild Card. Sofia a colaborat și cu brandul de tehnologie Ninja, parteneriat din care a câștigat 197 de milioane de dolari, conform investing.com.

În 2018 și 2019, Scarlett Johansson a fost desemnată cea mai bine plătită actriță din America și acum se poate lăuda cu 165 milioane de dolari în cont. În 2021, TIME a numit-o unul dintre cei mai influenți oameni din lume.

Cu o avere estimată la peste 160 milioane de dolari, Charlize Theron a jucat rolul vieții ei, Aileen Wuornos, în Monster, pentru care a câștigat și Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță. În filmele Mad Max: Fury Road și Atomic Blonde, Charlize a intrat și în pielea unor personaje de acțiune moderne. Prin programul Charlize Theron Africa Outreach Project, actrița de origine sud-africană luptă pentru prevenirea HIV/SIDA în Africa.

Cu peste 120 milioane de dolari, superstarul Angelina Jolie a cucerit Hollywood-ul încă din anii ’90. A primit numeroase premii, inclusiv trei Globuri de Aur și un Oscar. Desemnată de mai multe ori cea mai bine plătită actriță de la Hollywood, Jolie a încasat 33 de milioane de dolari numai din filmul Disney Maleficent.

Originară din Melbourne, Cate Blanchett este apreciată pentru capacitatea ei cameleonică de a se adapta pe deplin în diverse roluri, de la Elisabeta I la Galadriel în Stăpânul Inelelor. Cu o avere de 95 milioane de dolari și o carieră de invidiat de peste trei decenii, Cate a câștigat două premii Oscar și trei Globuri de Aur.

Performanța de a trece cu ușurință prin roluri comice, dar și prin cele dramatice i-au adus actriței texane Renée Zellweger o avere de 90 milioane de dolari. Seria Bridget Jones i-au adus simpatia publicului, iar rolul Judy Garland din Judy i-a adus un premiu Oscar pentru cea mai bună actriță.

Cu o avere netă de peste 90 milioane de dolari, Natalie Portman a captivat publicul încă din primii ani de viață. Însă rolul din Black Swan i-a adus un Oscar. Cu o carieră care acoperă roluri de la Star Wars până la filme indie precum Garden State, Natalie Portman este una dintre cele mai apreciate actrițe. Puțini oameni știu și că este absolventă a pretigioasei universități Harvard.

Emma Watson a devenit faimoasă pentru rolul său din seria Harry Potter, în care a interpretat-o ​​pe Hermione Granger,  iar acum are peste 85 milioane de dolari.

Una dintre cele mai faimoase supermodele din toate timpurile, Naomi Campbell are o avere netă de 80 milioane de dolari. Și-a început cariera la doar cincisprezece ani. Născută la Londra, Campbell s-a impus ca una dintre cele mai căutate supermodele din lume în anii nouăzeci și încă este prezentă pe podiumuri.

Actrița ucraineană Mila Kunis a reușit să adune o avere de peste 75 milioane de dolari. Kunis a devenit faimoasă pentru rolul ei ca Jackie, în That ’70s Show. Rolul Meg Griffin în serialul animat Family Guy îi aduce 150.000 de dolari pentru fiecare episod în care apare.

Farmecul britanic al actriței Keira Knightley i-a adus atriței în conturi peste 60 milioane de dolari. Rolurile ei din drame de epocă precum Pride & Prejudice și Atonement au arătat capacitatea ei de a aduce personaje istorice la viață cu grație și profunzime. Rolurile interpretate i-au adus și două nominalizări la Oscar.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.6376676559448