Aprilie 08, 2022
Fiul lui Alain Delon este foc şi pară pe presă! ”Tâmpiţilor, tata nu vrea să fie eutanasiat!"
Presa a rostogolit o ştire falsă, anunţă fiul lui Alain Delon. Tatăl său nu vrea să fie eutanasiat: ”Citesc în continuu o afirmaţie scoasă din context”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiul lui Alain Delon e foc şi pară pe presa care tot rostogoleşte de două săptămâni ceea ce el numeşte un ”fake news”.

Alain-Fabien a explicat pe îndelete, pe pagina sa de socializare: ”Nu fac asta de obicei, dar încept să-mi pierd cumpătul! De două săptămâni tot citesc în presă şi ”în aşa zise reviste” că tata vrea să pună capăt vieţii prin aşa numita eutanasiere. Este al dracului de fals! Iar sursa este o frază smulsă din context, dintr-o carte. Voi, ziariştilor, ar trebui să vă fie ruşine”, spune furibund bărbatul. ”Numiţi asta jurnalism? Nu, este o ştire falsă! Tâmpiţilor!”. După care, a postat imagini cu capturi ale titlurilor din presă.

Actorul în vârstă de 86 de ani s-a exprimat de mai multe ori în favoarea eutanasiei, care este legală în Elveţia, unde locuieşte. La mijlocul lunii martie, celălalt fiu al său, Anthony, tocmai a scris o carte "Între câine şi lup". El povesteşte în această carte şi într-un interviu acordat RTL la jumătatea lunii martie că i-a promis tatălui său că va accepta eutanasia, când va veni momentul.

Şi ştirea voastră falsă de doi lei, că Delon cere familiei eutanasierea şi că şi-a luat deja adio de la cei dragi.

Alain-Fabien ameninţă cu procese pe rol, dacă jurnaliştii nu-i vor lăsa în pace tatăl.

Sursa: okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4764685630798