Iulie 10, 2023
Final de carieră pentru Elton John! Momente emoționante la concertul de adio: „Să cânt pentru voi a fost motivul meu de a trăi”
Turneul de rămas-bun al legendarului Elton John a ajuns, sâmbătă seară, 8 iulie, la final în Suedia. Spectacolul a avut loc la la Stockholm, în fața a aproximativ 30.000 de fani veniţi din toate colţurile lumii: „să cânt pentru voi a fost motivul meu de a trăi, iar voi aţi fost absolut magnifici”, a spus aceasta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ultimul său concert a adunat zeci de mii de oameni, la Stockholm, unde artistul a cântat cele mai populare melodii, printre care şi "Candle in the Wind". Timp de două ore şi jumătate, starul în vârstă de 76 de ani şi-a bucurat fanii poate pentru ultima oară şi le-a mulţumit pentru toată susţinerea lor, scrie click.ro

Să cânt pentru voi a fost motivul meu de a trăi, iar voi aţi fost absolut magnifici", a spus el în faţa unui public numeros. Cu acest ultim turneu, „un capitol important din istoria rock'n'roll-ului se încheie", a scris cotidianul Expressen.

 

Artistul a susţinut 330 de concerte în acest turneu

Sâmbătă a fost a doua seară consecutivă în care stadionul a găzduit o sală plină pentru starul britanic pentru ultima etapă a acestui ultim turneu, care a început în urmă cu cinci ani şi a fost întrerupt de Covid-19 şi de o operaţie la şold în 2021.

Cu "Farewell Yellow Brick Road", Elton John a susţinut 330 de concerte înainte de Stockholm, străbătând Europa, Australia, Noua Zeelandă, SUA, Canada şi Marea Britanie.

În total, artistul în vârstă de 76 de ani a cântat în faţa a 6,25 milioane de fani în acest turneu.

Elton John, la ultimul concert Foto: Profimedia

Elton John a confirmat că nu va mai pleca în turnee

Elton John a confirmat că „nu va mai pleca niciodată în turneu”, dar ar putea face „un lucru unic” în viitor. „Vreau să-mi apreciez familia, fiii mei, soțul meu, totul. O merit”, a spus el.

El a dedicat cântecul său „Don't Let The Sun Go Down On Me” trupei, echipei și familiei sale. Concertul a durat mai mult de două ore.

Elton John, la ultimul concert Foto: Profimedia

Elton John a câștigat cinci premii Grammy în 50 de ani de carieră 

Cântărețul în vârstă de 76 de ani a câștigat cinci premii Grammy într-o carieră spectaculoasă care se întinde pe parcursul a 50 de ani și aproape 4.600 de spectacole în întreaga lume.

Elton John, la ultimul concert Foto: Profimedia

Puțini sunt cei care știu, însă că în toată cariera sa de peste cinci decenii, Elton John a vândut peste 450 de milioane de discuri la nivel mondial.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71304869651794