Mai 24, 2023
Fiica lui Johnny Depp, asemănare izbitoare cu mama sa, Vanessa Paradis! Lily-Rose, superbă la Cannes
Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, superbă la Cannes, la brațul lui The Weeknd. Tânăra în vârstă de 23 de ani este leită celebra sa mamă, splendida franțuzoaică!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cine o priveÈ™te pe Lily-Rose Depp nu are cum să nu-È™i amintească de superba È™i ingenua sa mamă, Vanessa Paradis. Lily-Rose Depp este copilul cel mare al fostului cuplu de staruri, ea având È™i un frate mai mic, pe Jack (John Christopher Depp III), scrie okmagazine.ro

După ce părinÈ›ii săi celebri, Johnny Depp È™i Vanessa Paradis s-au despărÈ›it în 2012, după o relaÈ›ie de 14 ani, au primit custodie comună pentru Lily-Rose Depp, care È™i-a împărÈ›it viaÈ›a între Los Angeles, Paris È™i New York. Iar acum, la 23 de ani, este model È™i actriță, mândră de originile sale europeano-americane. Primul rol l-a avut în 2014, iar din 2015 este ambasador al brandului de lux Chanel. Întrebată de W Magazine în urmă cu câÈ›iva ani ce apreciază cel mai mult la părinÅ£ii ei celebri, Lily-Rose a răspuns: "Mi-a plăcut că ÅŸi-au dorit să ne Å£ină pe mine ÅŸi pe fratele meu cât mai departe de atenÅ£ia presei ÅŸi a marelui public, să ne ferească de intruziuni. Acum eu am ales acest drum în carieră ÅŸi ÅŸtiu ce mă aÅŸteaptă. Dar când eÅŸti copil ÅŸi adolescent, nu ai de ales..."

Vanessa Paradis

Lily-Rose Depp nu putea lipsi de la celebrul festival de la Cannes, aflat în plină desfășurare, zilele acestea.

Lily Rose Depp și The Weeknd, Foto Getty

Superba blondină a întors toate capetele la Festivalul din sudul FranÈ›ei, pășind la braÈ›ul celebrului artist canadian The Weeknd, care a revenit de puÈ›in timp la numele său din buletin, Abel Tesfaye. Ei reprezintă mult aÈ™teptatul serial ”The Idol”, de pe HBO Max.

Lily Rose Depp și The Weeknd, Foto Getty

Au fost prezente È™i fostul model Victoria's Secret Stella Maxwell, dar È™i îndrăzneaÈ›a Julia Fox, care au contribuit la o noapte de neuitat în sudul FranÈ›ei.

Lily-Rose Depp a impresionat cu imaginea diafană, într-o micuță rochie neagră, scurtă, strâmtă È™i paietată, pantofi cu toc È™i părul prins într-un coc romantic.

Lily Rose Depp și The Weeknd, Foto Getty

Lily Rose Depp și The Weeknd, Foto Getty

Lily Rose Depp și The Weeknd, Foto Getty

Lily Rose Depp și The Weeknd, Foto Getty

Nu ai cum să nu te gândeÈ™ti la mama sa, atunci când o priveÈ™ti, căci este copie la indigo a Vanessei Paradis.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84580612182617