Martie 25, 2024
„Fenomenal”. O fetiță din regiunea transnistreană a făcut senzație la „Românii au talent” cu un număr de acrobații

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rotari, o adolescentă de 14 ani din regiunea transnistreană, Republica Moldova, s-a calificat în următoarea etapă a concursului „Românii au talent”, după ce a primit patru de „DA” din partea juriului. Tânără „a câștigat” voturile juraților cu un număr de acrobații în timpul ediției din 22 martie a concursului de talente, scrie newsmaker.md

Irina Rotari a executat un număr de acrobații pe scena „Românii au talent”, care a durat aproximativ cinci minute. Evoluția adolescentei a impresionat publicul și juriul concursului, care au aplaudat-o în picioare pe gimnastă.

Toți cei patru jurați și-au exprimat admirația pentru numărul executat de gimnastă.

Vreau să-ți spun ce senzație am avut eu văzându-ți numărul. Eu sunt cititor de cărți SF(Science Fiction – n. r.), îmi plac foarte mult. Una din cărțile mele preferate se numește Dune și acolo există niște centuri antigravitaționale. Mă uitam la numărul tău și îmi închipuiam că așa ar arăta un astfel de număr cu o centură din aia care anulează gravitația. Aveam senzația că, pur și simplu, nu există gravitație și că tu te miști ca și cum susul și josul ar fi complet anulate. Mi s-a părut complet fenomenal numărul tău”, a spus Dragoș Bucur, unul din membrii juriului.

Ulterior, jurații au acordat patru de „DA” pentru numărul prezentat de Irina Rotari, aceasta califcându-se astfel în următoarea etapă a concursului de talente.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9997456073761