Decembrie 18, 2022
Femeia anului 2022!
O singură zi ne mai desparte de cel mai important eveniment al anului - FEMEILE ANULUI, prezentat de Prima Revistă pentru Femei din Moldova AQUARELLE. Azi a fost ultima zi de voting!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mâine, 19 decembrie, la ora 19.00, va avea loc ceremonia de decernare a premiilor AQUARELLE 2022. Le-am ales pe cele mai minunate femei conform votingului de pe site-ul www.aquarelle.md. 

Vom afla numele celor mai faimoase femei de la noi din țară la categoria: actrița anului, vocea anului, modelul anului, designerul anului, top-managerul anului, business-lady și multe altele.

A fost o luptă aprigă pentru titlul Femeia anului. Cele mai de succes femei, din diverse domenii de activitate s-au votat activ pentru a-și primi trofeul. În acest moment se procesează toate voturile publicului trimise prin SMS. Rezultatele finale se vor afla mâine la Gala anuală de premiere. 

Până când oaspeții noștri își aleg ținutele pentru această seară minunată, noi ne pregătim de acest eveniment cu mare ardoare. Cel mai important - trofeele și diplomele vor fi înmânate în curând. 

Așteptăm cu nerăbdare rezultatele concursului!

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare pe Facebook și Instagram, pentru poze și video de la eveniment.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 8.5193073749542